Bistro De Broeierd

Adres
Hengelosestraat 725, 7521 PA Enschede

Bistro De Broeierd

Bistro De Broeierd is gevestigd in de oudste herberg van Twente (1831). In het interieur vind je hier en daar een knipoog naar het verleden.

Bij Bistro De Broeierd te Enschede. Groots tafelen met kleine gerechten!

Gevestigd in de oudste herberg van Twente, gecombineerd met de moderne inrichting van nu, bereidt het enthousiaste keukenteam onder leiding van Sjors Riewald de mooiste gerechten. Gerechten die met zorg gemaakt zijn met streekproducten als basis: ambacht, eerlijk, smaak, biologisch en natuurlijk hoogwaardige kwaliteit zijn begrippen die hier van toepassing zijn.

De Broeierd heeft alle “ingrediënten” in huis! Iedere dag is er een proeverij. Handig als je niet kunt kiezen of gewoon zoveel mogelijk wilt proeven! Daarom worden alle gerechten in kleine porties geserveerd, zodat je kunt proeven van al het lekkers uit het seizoen.

Groots tafelen met kleine gerechten, een uniek culinair concept aan de rand van Enschede, waarbij gastvrijheid, persoonlijkheid en mooie wijnen de middag en/of avond compleet zullen maken. Als het koud is zal de haard volop branden en in de lente en de zomer is het genieten van de zon op het terras met buitenkeuken.