Restaurants

 1. Lovely Local

  Lovely Local

  Adres
  Walstraat 7, 7511GE Enschede

  Een nieuw huiskamer-restaurant aan de Walstraat in Enschede. Elke maand een nieuwe menukaart met veel lokale, biologische en duurzame producten.

 2. Novi Gran Caffè

  Novi Gran Caffè

  Adres
  Oude Markt 2, 7511GA Enschede

  Bij Novi Gran Caffé kun je heerlijk Italiaans eten. Kom langs voor ontbijt, lunch, koffie, borrel of een gezellige bijeenkomst.

 3. Nyonya Meneer Indonesisch Eethuis

  Nyonya Meneer Indonesisch Eethuis

  Adres
  Walstraat 9, 7511 GE Enschede

  Gespecialiseerd in de Indonesische Keuken. De gerechten worden bereid op basis van recepten van moeder en grootmoeder waardoor ze de lekkere, typisch indische smaak krijgen.

 4. Punto Pasta

  Punto Pasta

  Adres
  H.J. van Heekplein 62, 7511 HN Enschede

  Punto Pasta is een schitterend, overzichtelijk Italiaans restaurant en het bijzondere is dat de gast zelf zijn keuze kan maken bij de verschillende uitgiftecounters. Natuurlijk kunnen al die heerlijke gerechten ook mee naar huis worden genomen.

 5. Sapori e Ricordi

  Sapori e Ricordi

  Adres
  Haverstraatpassage 21, 7531 ET Enschede

  Sapori e Ricordi is een gezellig restaurant in Enschede waar het mogelijk is om streekgerechten uit Apulië te krijgen.

 6. Steakhouse Goody's

  Steakhouse Goody's

  Adres
  Marktstraat 2, 7511GD Enschede

  Velen hebben dit Steakhouse al ontdekt. Zij komen nog steeds om te genieten van de culinaire hoogstandjes van de chefkok en zijn mensen. De inrichting is enerzijds klassiek, anderzijds ook modern.

 7. Tosti Tijd & De Pannenkoek

  Tosti Tijd & De Pannenkoek

  Adres
  Korte Haaksbergerstraat 11, 7511 JV Enschede

  Hét Pannenkoekenhuis en de plek met de lekkerste tosti's in de binnenstad van Enschede. Met een uitgebreide menukaart voor zowel lunch als diner.

 8. Twentsche Foodhal

  Twentsche Foodhal

  Adres
  Hoge Bothofstraat 45, 7511 ZA Enschede

  De Twentsche Foodhal is de nieuwe foodbelevenis in de regio, waar je onvervalst lekker eet en drinkt. Op een oppervlak van 1000 m2 hebben enthousiaste ondernemers zeven verschillende keukens voor je ingericht waar je uit kan kiezen. Eerlijke gerechten op basis van mooie lokale producten, worden voor je neus bereid. En omdat het aanbod voortdurend veranderd, is elk bezoek telkens weer verrassend.

 9. Valk Exclusief

  Valk Exclusief ****

  Adres
  Zuiderval 140, 7543EZ Enschede

  Geniet van de Twentse gastvrijheid in het Valk Exclusief Hotel en Restaurant in Enschede, centraal gelegen aan de Zuiderval.

 10. Wok 'n Golf Sensazia

  Wok 'n Golf Sensazia

  Adres
  Colosseum 80, 7521 PT Enschede

  Wokrestaurant Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc aan het Colosseum bij FC Twente, is het eerste Chinees-Aziatische kindvriendelijk familie thema- en entertainment complex waar je kunt wokken en minigolfen.

 11. Atrium

  Atrium

  Adres
  Stadsgravenstraat 47, 7511EP Enschede

  De gezellige sfeer voert in dit eetcafé de boventoon. Eetcafé Atrium bevindt zich in hartje Enschede, in de buurt van de Oude Kerk.

 12. Beiaards Bistro

  Beiaards Bistro

  Adres
  Stadsgravenstraat 57, 7511 ER Enschede

  Beiaards Bistro is een bistro waarbij speciale biertjes en lekker eten gecombineerd worden. Bij elk gerecht wordt een passend bier geadviseerd.