Restaurants

 1. Kosie

  Kosie

  Adres
  Van Lochemstraat 226, 7511 PM Enschede

  Bij Kosie draait het om pure smaken, ambachtelijke bereiding en echte gastvrijheid. Bij Kosie ben je een avond echt uit eten.

 2. La Cubanita

  La Cubanita

  Adres
  Oude Markt 26, 7511GB Enschede

  Zeven dagen per week onbeperkt tapas eten! Bij La Cubanita is het elke dag feest. Want voor een vaste prijs kun je alles eten wat je lust.

 3. Sam Sam

  Sam Sam

  Adres
  Oude Markt 15-17, 7511 GA Enschede

  Dé plek voor: een verlaat ontbijt, een kopje koffie met een krant of tijdschrift, een Grolsch of fris op het terras, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een "High tea" met van alles uit eigen bakkerij, een diner of dagschotel, ook aansluitend op een theater of film bezoek.

 4. Saté en Zo

  Saté en Zo

  Adres
  Stadsgravenstraat 55, 7511 ER Enschede

  De naam zegt het al: Saté eet je bij Saté en Zo. Saté babi, kambing en bebek staat op de kaart evenals andere indonesische specialiteiten zoals rendang, ajam pedis, babi ketjap en meer.

 5. TANKSTATION cultureel vulpunt

  TANKSTATION cultureel vulpunt

  Adres
  Deurningerstraat 28, Enschede

  een culturele ontmoetingsplek voor jong en oud waar kunst, cultuur, educatie, wetenschap en heerlijk eten samenkomen om elkaar te stimuleren en aan te vullen.

 6. Thais Restaurant Aroy-D

  Thais Restaurant Aroy-D

  Adres
  Noorderhagen 20, 7511 EL Enschede

  Het pure, verse en gevarieerde karakter van de authentieke Thaise keuken zul je proeven in de met zorg bereide Thaise gerechten. Want de uit Thailand afkomstige eigenaresse Orawan Chaisuwan kan bogen op een jarenlange ervaring.

 7. The Saloon

  The Saloon

  Adres
  Walstraat 63, 7511 GG Enschede

  Door de jarenlange ervaring weet The Saloon precies wat de klant verwacht, een gezellige avond met uitgebreid assortiment gerechten speciaal voor jou samengesteld.

 8. Golfbaan Het Rijk van Sybrook

  Golfbaan Het Rijk van Sybrook

  Adres
  Veendijk 100, 7525PZ Enschede

  Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom op deze mooie locatie aan de weg van Enschede naar Oldenzaal. Op Het Rijk van Sybrook kun je golfen, maar ook lunchen of dineren.

 9. De Basis

  De Basis

  Adres
  Walstraat 15 - 17, 7511GE Enschede

  De Basis van een geslaagde avond! Eerlijk, ambachtelijk bereid eten waarbij rekening wordt gehouden met de seizoenen.

 10. Grill & Pannenkoek Le Pompidou

  Grill & Pannenkoek Le Pompidou

  Adres
  Wesselerweg 13, 7544 RP Enschede

  Hier serveren ze een uitgebreide kaart met pannenkoek- en spiesspecialiteiten. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze gebakken. Alle spiesen worden gebakken op een lavagrill waardoor een unieke smaak ontstaat.

 11. Humphrey's

  Humphrey's

  Adres
  Noorderhagen 42, 7511EL Enschede

  Een driegangenmenu voor een vaste prijs, een kaart die per seizoen wisselt en een gemoedelijke sfeer, dat vind je bij Humphrey's.