Restaurants

 1. Humphrey's

  Humphrey's

  Adres
  Noorderhagen 42, 7511EL Enschede

  Een driegangenmenu voor een vaste prijs, een kaart die per seizoen wisselt en een gemoedelijke sfeer, dat vind je bij Humphrey's.

 2. Japans Restaurant TAO

  Japans Restaurant TAO

  Adres
  Deurningerstraat 17, 7514BC Enschede

  Restaurant TAO bevindt zich op wandelafstand van het Centraal Station in Enschede. Je voelt je meteen thuis in het interieur in Japans-Oosterse stijl.

 3. Paddy's

  Paddy's

  Adres
  Oude Markt 12, 7511 GA Enschede

  Paddy’s: bar, tapasbar en dancing, alles onder één dak! Paddy’s staat voor een gezellige gelegenheid waar je voor vele doeleinden terecht kunt.

 4. Pizzeria La Candela

  Pizzeria La Candela

  Adres
  Boulevard 1945 292, 7511 AJ Enschede

  Pizzeria waar goede pizzabakkers zorgen voor de speciale authentieke sfeer van 'la Bella Italia' en waar gezelligheid en kwaliteit voorop staan!

 5. Ribhouse Texas

  Ribhouse Texas

  Adres
  Dirk Papestraat 30, 7548 AR Boekelo

  De Ribhouse Texas formule bestaat al vanaf 1990. De bediening loopt in heuse cowboykleding rond en je waant je meteen bij binnenkomst in het wilde westen.

 6. Sirtaki Restaurant

  Sirtaki Restaurant

  Adres
  Walstraat 48, 7511GD Enschede

  Sirtaki is een Grieks Specialiteiten restaurant gelegen in het centrum van Enschede. Bij binnenkomst word je warm onthaald met een glaasje Ouzo.

 7. Sorrentino

  Sorrentino

  Adres
  Stadsgravenstraat 34, 7511 ES Enschede

  Pino Di Matola is de chefkok en tevens de eigenaar Hij is goed voor bijna 30 jaar ervaring in de Italiaanse keuken. Het bereiden van authentieke Zuid-Italiaanse gerechten zit als het ware in zijn bloed. In zijn familie worden recepten van generatie op generatie doorgegeven.

 8. Yuzu Enschede

  Yuzu Enschede

  Adres
  Van Loenshof 35, 7511 HE Enschede

  Sinds juni nieuw in Enschede! Heerlijke, authentieke gerechten uit het verre Oosten van dagverse ingrediënten.

 9. Brasserie CineChef

  Brasserie CineChef

  Adres
  Colosseum 66, 7521PT Enschede

  Brasserie CineChef is een modern, klassiek ingerichte brasserie, gevestigd in de hal van megabioscoop Kinepolis op het Go Planet Parc.

 10. Café Extrablatt

  Café Extrablatt

  Adres
  Langestraat 47c, 7511HB Enschede

  Extrablatt is een Duitse restaurantformule aan de Langestraat, en heeft ook drie terrassen op de binnenplaats achter het café-restaurant.

 11. De Beiaard

  De Beiaard

  Adres
  Oude Markt 24, 7511GB Enschede

  Eet-en bierencafé de Beiaard is een combinatie van een Belgisch bierlokaal en een eetcafé. Geniet van heerlijk bourgondisch eten, wel of niet bereid met bier, en drink er één van de bijna 100 bieren bij. En dat allemaal op de altijd gezellige Oude Markt.

 12. El Gaucho

  El Gaucho

  Adres
  Zuiderhagen 16, 7511 GL Enschede

  Een heerlijke malse steak, een mixed grill of een ander lekker gerecht, hiervoor ben je bij El Gaucho aan het juiste adres.