In Enschede zijn een aantal restaurants gevestigd waar je heerlijk sushi kunt eten. Sushi met tonijn, zalm of makreel, krakend verse sashimi, maki, nigiri of california rolls, er is veel variatie op gebied van sushi. Er zijn restaurants die sushi a la carte aanbieden, maar onbeperkt sushi eten voor een vaste prijs is ook mogelijk.
Kies hier jouw favoriete sushi restaurant.

 1. 1

  Japans Restaurant TAO

  Japans restaurant Tao

  Restaurant TAO bevindt zich op wandelafstand van het centrum en Centraal Station in Enschede. Je voelt je meteen thuis in het interieur in Japans-Oosterse stijl.

 2. 2

  Blue Sakura

  In dit Japans Sushi Restaurant in Enschede kun je genieten van Japanse specialiteiten zoals Sushi en Teppanyaki volgens het All You Can Eat concept.

 3. 3

  Ginza

  All you can eat Sushi & Grill. Ginza is de plaats om verse sushi te gaan eten. De sushi wordt vers gemaakt door topchefs. Je kunt in een luxe ambiance genieten van een all you can eat concept van ongekende kwaliteit.

 4. 4

  Wok 'n Golf Sensazia

  Wokrestaurant Sensazia Enschede, gelegen op Go Planet Parc aan het Colosseum bij FC Twente, is het eerste Chinees-Aziatische kindvriendelijk familie thema- en entertainment complex waar je kunt wokken en minigolfen.

 5. 5

  Yuzu Enschede

  Sinds juni nieuw in Enschede! Heerlijke, authentieke gerechten uit het verre Oosten van dagverse ingrediënten.

 6. 6

  Asaka

  Asaka is een restaurant gespecialiseerd in de oosterse keuken en is te vinden in het centrum van Enschede. De menukaart bestaat uit meer dan 100 gerechten, waarvan u onbeperkt kunt genieten met het all you can eat arrangement.

 7. 7

  Mr. Hu

  Bij Mr. Hu kun je, voor een vaste prijs, 2,5 uur heerlijk genieten van Sushi en Aziatische en Koreaanse grill- en wokgerechten.