Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Absurd
      19 januari
Kunst en cultuur, Muziek

ABSURD

Nabil vraagt zich af: Is hij de normale man in de gekke wereld of andersom?

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen...

Lees verder
20:30
15.00

Nabil is een veelzijdige en talentvolle theatermaker. Hij speelt piano, zingt, beatboxt, maakt gevatte grappen en zet typetjes neer.

Absurd. Zo heet dit derde programma van Nabil. Na Tijdmachine en Monopoly vraagt hij zichzelf af of hij de normale man is in de gekke wereld of andersom? Het is een programma met grappige observaties, herkenbaarheid, irritaties en blinde vlekken.

Nabil (Aoulad Ayad) werd geboren in 1984 in Waalwijk. Hij begon als human beatboxer bij theatergezelschap ISH. In 2006 werd hij als beatboxer Nederlands kampioen en werd kort daarna gevraagd om op te treden voor de troepen in Afghanistan.

Als acteur speelde hij in verschillende series zoals Onderweg Naar Morgen, De Co-assistent en Deadline. Daarnaast was hij twee seizoenen te zien in de improvisatieshow Alpacas, de opvolger van De Lama’s’ en was een van de panelleden van het programma Baas Raymann.

De droom om uiteindelijk als soloartiest een avondvullende voorstelling te maken bleef hem achtervolgen. Hij besloot in 2015 om zichzelf in te schrijven voor het Leids Cabaretfestival. De jury roemt Nabils vermogen om zijn kwetsbaarheid om te zetten naar goede en scherpe grappen en ziet in hem een innemende, veelbelovende cabaretier met een toekomst in het theater.

Wanneer

do 19 jan. 2023 t/m do 19 jan. 2023 19 januari vanaf 20:30

Entree€ 15.00
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden