Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Afterglow ArtEZ Enschede
      29 augustus
Kunst en cultuur, Muziek

AFTERGLOW

ArtEZ intro concert

Een warm welkom in de Theaterzaal van ArtEZ Conservatorium in Enschede voor de nieuwe studenten van ArtEZ. De ...

Lees verder
19:00
Gratis

Een warm welkom in de Theaterzaal van ArtEZ Conservatorium in Enschede voor de nieuwe studenten van ArtEZ. De artiesten die de opleiding het afgelopen jaar succesvol hebben afgerond en van wie tegelijkertijd hartelijk afscheid genomen kan worden zullen optreden.

Een muzikale viering van een nieuwe start met Luca, Maartje, Nelles en Silke.

Luca
LUCA combineert het indie bandgevoel met poppy electronica en vormt het om tot lichtvoetige, melodierijke songs vol menselijkheid.

Maartje
Maartje maakt doorleefde nederpop. Ze vangt haar persoonlijke beschouwingen van universele thema’s in catchy hooklines en is niet bang om de luisteraar dichtbij te laten komen. In haar scherpzinnige teksten is haar voorliefde voor kleinkunst terug te horen. Dit gecombineerd met het geproduceerde karakter van de muziek maakt het toegankelijk en een tikkeltje ongewoon.

Nelles
Met verzorgde sfeervolle popsongs met echo’s van zowel Norah Jones en Kacey Musgraves als Corinne Bailey Rae en Lianne La Havas, zorgt Nelles voor de perfecte soundtrack voor iedere zwoele zomeravond en regenachtige zondagmiddag.

Silke
De muziek van Nederlandstalige singer-songwriter Silke heeft een ‘Maaike Ouboter meets Bløf’ achtige sfeer, en gaat over alle normale en minder normale dingen in haar leven waar ze iets bij voelt; over de wereld, liefde, verlangens, haar kijk op de mens, en hun kijk op haar.

Wanneer

29 augustus vanaf 19:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

ArtEZ Conservatorium

Van Essengaarde 10

7511PN Enschede

+31 53 4828130

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 ArtEZ Conservatorium
Van Essengaarde 10
7511PN Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Irenegarage
Van Lochemstraat 9
7511 EG Enschede

427