Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Afterglow
      t/m 21 december
Muziek

AFTERGLOW

Geniet gratis van donkere pop, de dancepop en de diverse indie in het muziekcafe.

Vijf keer per jaar presenteert het ArtEZ Conservatorium Enschede de crème de la crème van de opleiding aan de ...

Lees verder
20:30
Gratis

Vijf keer per jaar presenteert het ArtEZ Conservatorium Enschede de crème de la crème van de opleiding aan de buitenwereld tijdens ‘Afterglow’.

In het Muziekcafé van Metropool Enschede kan het publiek op 21 december gratis genieten van de donkere pop van ANN BLU, de dancepop van Rosie Meyer en de diverse indie van Rixle Blue.

ANN BLU
Tussen alle chaos van moeten wil ANN BLU je even stil laten staan. ANN BLU is groot voorstander van recyclen. Het zou zonde zijn als muziek verloren gaat. Deze band brengt dan ook elementen terug van Steely Dan en Amy Winehouse in hun zogenoemde ‘intelligente pop’. Je dompelt onder in een warm bad van gitaar en keys en wordt door de songs heen geleid door een steady groove. Dromerige vocalen maken het plaatje compleet. De filosofische en soms monsterlijk ordinaire teksten geven je een kijkje in de alledaagse situaties en gevoelens vanuit een (soms) onverwacht perspectief. Wees niet bang om alleen even te beleven.

Rosie Meyer
Dance Pop singer-songwriter Rosie Meyer laat je op de dansvloer huilen, lachen én meezingen. Pop met EDM invloeden geïnspireerd op artiesten als Becky Hill, Sigrid en Dagny, Rosie Meyer neemt je in haar songs mee in de highs & lows van het leven van een millenial. Na de afgelopen jaren vooral songs voor andere artiesten te hebben geschreven (o.a. Edsilia Rombley, Kokiri) is het nu tijd voor haar om naast songwriten ook weer het podium op te klimmen. In oktober 2022 releasede ze al haar eerste feature single 'Echoes' met house DJ duo REFUSE en begin 2023 kan je haar eerste eigen releases verwachten. Be ready voor enthousiasme en relatable singalong hooks in een Dance Pop jasje. Rosie Meyer is onderweg!

Rixle Blue
Door zijn fascinatie voor diversiteit probeert Rixle Blue zijn eigen genre te creëren, geïnspireerd en gefascineerd door Gorillaz, King Gizzard & the Lizard Wizard & Iggy Pop. Tijdens een show van Rixle kruipt de energie van je tenen tot je kruin en is de bedoeling een onvergetelijke indruk achter te laten. Niet onvergetelijk = geld terug garantie. Rixle Blue kent zijn roots in de jamsessie scene in Nijmegen, waar hij zich jaren heeft kunnen ontwikkelen. Samen met zijn band probeert hij de ondefinieerbare wereld van glamour, fantasie, liefde, misdaad en seks ter gehore te brengen.

Afterglow | 21/12/2022 | Doors 20:00 | Aanvang 20:30 | Gratis

Wanneer

wo 21 dec. 2022 t/m wo 21 dec. 2022 21 december vanaf 20:30

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Meer informatie

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden