Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Afvalmonster Stoet Enschede 3136 1559650191 35hxj6mnbu t/m 23 juni
Kinderen

AFVALMONSTERSTOET

Tover jezelf om tot Afvalmonster en zorg ervoor dat de binnenstad afvalvrij wordt!

​Op zondag 23 juni zal VETTT in samenwerking met STOET de VETTT Afvalmonsterstoet organiseren. Een gratis even...

Lees verder
13:00 - 16:00
Gratis

​Op zondag 23 juni zal VETTT in samenwerking met STOET de VETTT Afvalmonsterstoet organiseren. Een gratis event waarbij je met anderen inzet om kinderen, maar vooral ook bezoekers van de binnenstad, bewust te maken van zwerfafval.

Wat gaan je doen?
Je gaat eerst creatief aan de slag en je tovert jezelf om tot heuze Afvalmonsters. Van (schoon) restmateriaal maak je samen met je ouders/verzorgers een tof monsterpak. Een schminckje zal het helemaal af maken.

Merel van Merel Events, studeert met alle kinderen een heel bijzonder lied in en bewapend met afvalkarren, hesjes, prikstokken en afvalzakken gaan we de binnenstad in.

Je treed in actie, je laat het goede voorbeeld zien, maar je gaat ook informatie uitdelen. Zodat iedereen weet waarom dat zwerfafval nou zo slecht is én wat je zelf kunt doen om zelf die strijd aan te gaan.

Je eindigt weer bij STOET die speciaal voor de gasten haar deuren opent. Er wordt nog een kleine afterparty gehouden, waar de kinderen bedankt worden en na kunnen genieten met een kinderdisco, een optreden van Meneer Beer en een gratis suikerspin.

Het evenement is gratis maar je moet je wel even aanmelden zodat we weten hoeveel personen (kinderen en volwassenen we kunnen verwachten). Vol=vol

Datum: Zondag 23 juni
Tijd: Van 13.00 tot 16.00
Leeftijd: 2 tot 8 jaar (de activiteiten zijn aangepast op deze leeftijd, oudere en jongere kinderen zijn natuurlijk ook welkom)
Locatie: STOET Enschede, Pijpenstraat 15
Kosten: Het is een gratis event. Voor kinderen is er bij STOET een gratis suikerspin en een beker ranja.

Wanneer

23 juni van 13:00 tot 16:00

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Stoet

Pijpenstraat 15

7511 GM Enschede

+31 6 37345979

www.facebook.nl/afvalmonsterstoet

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Stoet
Pijpenstraat 15
7511 GM Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden