Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Akua naru web 7 april
Muziek

AKUA NARU

Concious hiphop op jazzy rijk gearrangeerde beats.

Een avond vol muziek van deze veelzijdige rapper.

Lees verder
20:30
24.75

Een avond vol muziek van deze veelzijdige rapper.

De samenwerkingen van Akua Naru met o.a. Tony Allen, Eric Benét, Angelique Kidjo, Tuneyards, Questlove, Georgia Anne Muldrow, Christian Scott, Rah Digga, Mulatu Astatke, Bernard Purdie en Cody ChesnuTT zijn een mooie afspiegeling van de veelzijdigheid die deze rapper tentoon spreid.

Haar poëtische en politiek geladen teksten brengt ze met een moderne jazzy flow over soulvolle en rijkelijk gearrangeerde tracks die doen denken aan klassiekers van Guru en A Tribe Called Quest maar ook aan Blue Lines van Massive Attack en meer recentelijk de platen waar Sault hoge ogen mee gooit.Sinds 2011 brengt ze 4 albums uit en voor haar nieuwe project dat in 2022 verschijnt werkt ze samen met duo The Ruff Pack dat bestaat uit Matthias Loescher en Stepan Kondert. Zij beschikken over een enorme sonische productionele trukendoos die vol wordt geplunderd op The Black Magnificent maar zijn bovendien geweldige muzikanten die er perfect in slagen om de compositorische complexiteit van jazz te mixen met de rauwe energie van hiphop.

Akau Naru en The Ruff Pack staan met volledige live band op 7 april in Enschede. Unieke kans om deze collab, die publiek aan beide kanten van de Atlantische Oceaan volledig van de sokken blaast, live aan het werk te zien.

Wanneer

vr 7 apr. 2023 t/m vr 7 apr. 2023 7 april vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 24.75
Avondkassa€ 27.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel je kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245