Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Alice in Wonderland 4 2922 1557922005 35hxhpn294 t/m 3 januari
Kinderen

ALICE IN WONDERLAND (4+)

Visuele voorstelling voor stoere kinderen met een dito Alice en Wonderland door de ogen van illustrator Floor Rieder.

Maak kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder: fris, eigentijds en...

Lees verder

Maak kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder: fris, eigentijds en prachtig vormgegeven.

Al meer dan 150 jaar geleden schreef Lewis Carroll het boek Alice’s Adventures in Wonderland. Inmiddels kent iedereen het blonde meisje in het blauwe jurkje. Maar Alice is veranderd. En hoe! Ze heeft haar blauwe jurkje verruild voor een hoodie. Haar keurige schoentjes voor stoere gympen. En huilen? Daar doet ze niet meer aan! Alice kijkt stoer de wereld in door haar ronde brilletje.

Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Heeft het konijn nog wel haast? Is de rups nog wel raadselachtig, de hoedenmaker zo gek als een deur. Of is iedereen een beetje in de war?

In de nieuwe voorstelling van Mariska Simon maken we kennis met Alice en Wonderland zoals zij verbeeld zijn door illustrator Floor Rieder; fris, eigentijds en prachtig vormgegeven. Deze visuele voorstelling is vooral geschikt voor stoere kinderen die net als Alice niet bang zijn om een klein beetje te veranderen.

Over Mariska Simon
Mariska Simon studeerde af aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunst, muziek en dans te Den Haag. Sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van muziektheater gebaseerd op kinderboeken. Momenteel staat zij in de theaters met de voorstelling ‘Het Muizenhuis' naar de boeken van Karina Schaapman.

Wanneer

3 januari vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245