Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Orchestra 35ht4riocr
Muziek

ALL THAT JAZZ

Een gezellig jazzconcert door de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie

De KEBH verandert de aula van het Bonhoeffer College in een authentiek café met de ouderwets gezellige bijbeho...

Lees verder
20:00 - 22:00
10.00

De KEBH verandert de aula van het Bonhoeffer College in een authentiek café met de ouderwets gezellige bijbehorende sfeer. Het ontbreekt alleen nog de rook van een dikke sigaar en sigaretten. Maar dat is toch niet meer van deze tijd!

Je gaat terug in de tijd. De Koninklijke Enschedese Burgerharmonie (KEBH) presenteert deze avond het concert ‘All That Jazz’. Leuk om te weten: oorspronkelijk betekent het woord 'jazz' een ‘zeer energieke dans’. De bedoeling van deze avond is dan ook om ieder mee te nemen in een energiek en avondvullend programma. Het grootorkest wordt deze avond aangevuld met combo en 2 geweldige zangeressen, namelijk Nadya Bolhaar en Lotte Braam.

De aula van het Bonhoeffer College zal worden omgetoverd tot een authentiek café en speciaal voor dit concert verwelkomen wij je dan ook door de rode loper letterlijk uit te rollen. Als herinnering aan dit concert kan je tussendoor plaats nemen op een heuse Chesterfieldbank voor een ‘kiekje’ van deze avond.
Veel bekende jazz hits komen aan bod. Natuurlijk “The King of Swing” van Benny Goodman, maar ook Duke Ellington, Caro Emerald en een klassieker als Li’l Darlin‘ mag natuurlijk niet ontbreken. En herinner je je A Night in Tunesia nog?

Meer informatie? Mail dan naar: [email protected].

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Bonhoeffer College

Van der Waalslaan 35

7535CN Enschede

053 7512600

kebh.nl/datum/2018/all-jazz

[email protected]

The Band

Route plannen

Locatiegegevens

1 Bonhoeffer College
Van der Waalslaan 35
7535CN Enschede