Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
allesiser Enschede 6 februari 2021
Kunst en cultuur

ALLES IS ER

NOG ÉÉN KEER SPEELT ZE HAAR POELIFINARIO WINNENDE PROGRAMMA!

Ze is de eerste vrouwelijke cabaretier die na de Neerlands Hoop (2013) ook de prestigieuze Poelifinario (2019)...

Lees verder
20:30
17.50

Ze is de eerste vrouwelijke cabaretier die na de Neerlands Hoop (2013) ook de prestigieuze Poelifinario (2019) wist te winnen; de prijs voor het meest indrukwekkende programma van het seizoen.

‘De absolute cabarettop’ schreef De Telegraaf (5 sterren) en Het Parool concludeerde 'Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte'. De vakjury van de cabaretprijzen meende: ‘haar spel is minstens zo imponerend als de inhoud. Ze gromt, stampt, ontreddert en ontroert.’En niet zonder reden … Korthals schrijft prachtige teksten, toont lef en zingt recht je hart in. Met onuitputtelijke energie en een heerlijke dosis zelfrelativering, raast ze geëngageerd over de bestaande genres heen. Hokjes daar doet Korthals niet aan: ze laat zien dat iets niet alleen cabaret óf kleinkunst óf theater hoeft te zijn.In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

LET OP: I.v.m. de coronamaatregelen kunt u online maximaal 2 kaarten bestellen. Bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen dan kunt u contact opnemen met onze kassa via [email protected] Lees hier meer over onze maatregelen.

Wanneer

6 februari 2021 vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 17.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer