Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Amsterdams Kleikunst Festival t/m 25 mei
Kunst en cultuur, Muziek

AMSTERDAMS KLEINKUNST FESTIVAL - HALVEFINALISTENTOURNEE 2021

Met de deelnemers Sanjeevani Hendriks, Boban Benjamin Braspenning en Ramon Chatrer.

Voorstelling waarbij er drie deelnemers strijden voor felbegeerde prijzen.

Lees verder

Voorstelling waarbij er drie deelnemers strijden voor felbegeerde prijzen.

Tijdens de 34e editie van het Amsterdams Kleikunst Festival zijn er zes halvefinalisten uitgekozen die kriskras door het land reizen om hun materiaal te testen. De halve finales vinden plaats in De Kleine Komedie waarna de overgebleven drie artiesten strijden om de felbegeerde AKF Sonneveldprijs (juryprijs)., de AKF Publieksprijs en de Shaffy Cheque. Sanjeevani Hendriks, Boban Benjamin Braspenning en Ramon Chatrer zijn de deelnemers die naar Enschede komen.

Sanjeevi Hendriks schijnt haar eigen licht op het thema adoptie. Ze geeft een inkijk in het leven van een alleenstaand kind dat zichzelf opvoedt in een wereld zonder rolmodellen. Dit doet ze met haar voorstelling 'Ik had wel dood kunnen zijn'. Lukt het haar, om zonder antwoorden, volwassen te worden?
Boban Benjamin Braspenning laat je met 'Branie' zien dat je, volgens de Keyniaanse Economische traditie, ten tijde van crisis moet gaan investeren. Hij trekt nú al volle zalen met zijn zang, rap, gitaar, piano en spoken word.
Ramon Chatrer zingt en speelt vanuit het diepst van zijn wezen over dat we onderdrukken. Hij doet dit in zijn cabaretvoorstelling 'Roestplaats'. Met het publiek duikt hij in de beerput. Hoe gaan we om met onze kwade kanten als we eigenlijk liefdevol willen zijn?

Wanneer

25 mei

Prijzen
Studenten€ 5.00
Medewerkers Universiteit Twente€ 7.50
Anderen€ 12.50

Er zijn maximaal 30 kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

Locatie

Openluchttheater Universiteit Twente

Drienerlolaan 5

7522 NB Enschede

Website evenement

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Openluchttheater Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede