Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Anneke van Giersbergen Zingt Kate Bush Enschede 17 maart
Muziek

ANNEKE VAN GIERSBERGEN ZINGT KATE BUSH

Een theaterconcert van Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush hee...

Lees verder
20:30
17.50

Anneke van Giersbergen brengt een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush heeft ze een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven, maar voor iedere Kate Bush-fan is dit een unieke gelegenheid om haar oeuvre live te horen. Jij dus ook?

‘Niemand zou je de muziek van Kate Bush toevertrouwen, behalve Anneke van Giersbergen’, twitterde een bezoeker na afloop van een van Annekes solo-optredens en dat zette de zangeres aan het denken. Als tiener ontdekte ze de muziek van Kate Bush en had ze het album Hounds of Love grijsgedraaid. De bewondering voor de eigenzinnige Bush bleef, hoewel Van Giersbergen - in tegenstelling tot haar idool - voor het podium geboren lijkt.

Ze brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush. Uit respect voor de authenticiteit van Bush heeft Van Giersbergen een eigen creatieve en persoonlijke draai aan de songs gegeven, maar voor iedere Kate Bush-fan is dit een unieke gelegenheid om haar oeuvre live te horen.

Bio
Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering, maar inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. Dat ze een muzikale kameleon is, blijkt uit de samenwerkingen met artiesten als Devin Townsend, Anathema, IJslandse folkgroep Árstíðir en BLØF. Daarnaast horen miljoenen mensen jaarlijks haar als stem in de Efteling-attractie Baron 1898.

2019 stond in het teken van Anneke’s 25-jarig artiestenjubileum. Dit vierde ze met twee uitverkochte shows in de Effenaar, in haar eigen Eindhoven.  In dat jaar werd Anneke bovendien onderscheiden met de Buma ROCKS! Export Award als erkenning en waardering voor haar succes in het buitenland.

Wanneer

17 maart vanaf 20:30

Prijzen
Normaal tarief€ 17.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden