Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Annick Boer 2332 1551435575 35hxe67on8 t/m 21 maart
Muziek, Kunst en cultuur

ANNICK BOER - DAT IS GOED GELUKT! - TRY OUT

Een voorstelling van cabaretière Annick Boer.

Annick Boer is een alleskunner! Zij staat al 24 jaar onafgebroken in het theater met afwisselend toneel en mus...

Lees verder
20:30
15.00

Annick Boer is een alleskunner! Zij staat al 24 jaar onafgebroken in het theater met afwisselend toneel en musical en is al jarenlang op televisie te zien met cabaret, zoals de typetjes in Kopspijkers, Cojones en Kanniewaarzijn.

Dat zij ook nog een geestige cabaretière in zich heeft, blijkt nu bij haar eerste solovoorstelling. Haar verhalen -die eerder alleen verteld werden als bijvoorbeeld onverwacht het licht uitviel in het theater- zijn uitgegroeid tot een volwaardige voorstelling.

De reacties na try-outs: “Een stem als Jasperina de Jong” en “Zo grappig als Brigitte Kaandorp”. Wie houdt van een mooie avond met persoonlijke conférences, afgewisseld met mooie eigen- en beeldschone Nederlandse kleinkunstliedjes en zelfs een aria van Verdi moet Annick Boer echt gaan zien.

Annick heeft verschillende prijzen op haar naam staan, werkte in het gesubsidieerde circuit (NNT, de Utrechtse spelen, Volksoperahuis) maar ook in het vrije circuit met bijvoorbeeld The Bridges of Madison County. Dit jaar staat ze op de planken in Aquarium met Pierre Bokma, Jacqueline Blom en Guy Clemens. Annick schreef ook liedjes voor de musical Tina en scènes voor het tv-programma Kanniewaarzijn. Kortom, een niet te missen alleskunner, die ook solo verrast!

Wanneer

21 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden