Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Archikidz Enschede 2 april
Kinderen

ARCHIKIDZ ENSCHEDE 2022

Voor de vijfde keer wordt er een gratis bouwfestijn georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar

Archikidz is terug! Als de kinderen het voor het zeggen hadden.. hoe zou hun huis, school, sport- en speelveld...

Lees verder
12:30 - 16:00
Gratis

Archikidz is terug! Als de kinderen het voor het zeggen hadden.. hoe zou hun huis, school, sport- en speelveld eruit zien? Kom erachter!

Onder leiding van echte architecten gaan de deelnemers een maquette bouwen binnen het thema: "Een huisje aan de Melkweg". Theatermaker Dolf Moed zal opnieuw aanwezig zijn met een speciaal programma.

Over Archikidz Enschede

Archikidz Enschede organiseert voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar een workshop, met als doel om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met hun gebouwde omgeving. Als zij het voor het zeggen hadden…hoe zou hun huis, school, sport- en speelveld er uitzien? Onder begeleiding van architecten bouwen de kinderen een maquette van hun droomhuis, luchtkasteel of fantasiebouwwerk, geïnspireerd op het thema van die dag.

Een belangrijk gegeven van Archikidz is, is dat het gratis is. Het wordt mogelijk gemaakt door sponsoring, donaties en subsidies, zowel in geld als in natura. Ook de begeleiding van de kinderen op de dag zelf, gebeurt geheel op vrijwillige basis.Wanneer

2 april van 12:30 tot 16:00

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

De Museumfabriek

Het Rozendaal 11

7523 XG Enschede

Website evenement

[email protected]

Schrijf je hier in

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Museumfabriek
Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede