Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Afterglow
      t/m 16 november
Muziek

ARTEZ AFTERGLOW

Met Jonoma Trio, Droom Dit en DSM-5.

Het ArtEZ Conservatorium organiseert door het jaar heen verschillende concertavonden waarop talentvolle studen...

Lees verder
20:15
Gratis

Het ArtEZ Conservatorium organiseert door het jaar heen verschillende concertavonden waarop talentvolle studenten zich aan de Twentse muziekliefhebber kunnen presenteren. In de Saxion Zaal van Metropool Enschede kan het publiek op 16 november (gratis) genieten van: Jonoma Trio, Droom Dit en DSM-5.

Jonoma Trio (neo jazz)
Er was eens in een land hier ver, ver vandaan, een mystiek wezen. Zij had een speciale gave. Als zij de snaren van haar cello aanraakte, resoneerde dit met de snaren van ieders hart. Maar ze was verstrooid: stukjes van de puzzel ontbraken. Dus ging ze op reis, door donkere grotten en betoverde bossen. In een van deze bossen, verlaten en vervolgens opgevoed door egels, vond ze 2 jonge dwergen die verdwaald waren, maar op een of andere manier muzikaal zeer onderlegd. Ze nam hen onder haar vleugelsop een reis van muzikale frivoliteiten, om geluiden te ontdekken die geen enkel schepsel van deze wereld ooit eerder had ervaren...

Droom Dit (alternatief Nederlandstalig)
Seks, geweld, liefde en de gewoonheid van het leven. Dat is waar Droom Dit in Nederlandstalige poëtische teksten over spreekt. Hun teksten worden omhuld door een modern jasje van rauwe elektronische beats, dromerige gitaarlijnen en snijdende synthesizers. Het geheel klinkt als de diepste liefde die langzaam wegebt, de dodelijkheid van eenzaamheid of de bloeddorstige drang naar rust in je hoofd.

Geïnspireerd door acts zoals Spinvis, Radiohead, King Krule, Joy Division en Wende, maar ook de Nederlandse literatuur van bijvoorbeeld Cees Nootenboom, heeft Droom Dit een herkenbaar karakter ontwikkeld binnen de hedendaagse Nederpop.

DSM-5 (symfonische rock)
Laat je overvallen door schreeuwende gitaren, pompende drumgrooves, een 3-stemmig koor & een blauwharige freak die je meeneemt op een confronterende reis door haar hoofd. Geef je over & gomad!

Wanneer

wo 16 nov. 2022 t/m wo 16 nov. 2022 16 november vanaf 20:15

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245