Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
As you like it 21 oktober
Kinderen, Kunst en cultuur

AS YOU LIKE IT (8+)

Shakespeariaanse romcom voor de hele familie.

Vrije bewerking van Shakespeares bekendste komedie voor jong en oud met goede muziek en humor.

Lees verder

Vrije bewerking van Shakespeares bekendste komedie voor jong en oud met goede muziek en humor.

As you like it is een knettergekke, bomvolle, muzikale en radicale bewerking van de beroemde liefdeskomedie van Shakespeare voor iedereen vanaf 8 jaar. Op donderdag 20 oktober is deze Shakespeareaanse romcom voor de hele familie, ongeacht hoe die familie is samengesteld, te zien in het Wilminktheater.

De Toneelmakerij en Circus Treurdier hebben met deze voorstelling de handen ineengeslagen om het stof van een klassieker af te blazen. Ze hebben er een zinderende voorstelling van gemaakt.

Het verhaal: Wanneer Rosalinde en Orlando elkaar voor het eerst zien bij een poetry slam is het liefde op het eerste gezicht. Zijn zij elkaars redding uit dit mistroostige bestaan? Rosalinde wordt samen met haar nichtje en hartsvriendin Celia het huis uit gezet. Ze vluchten het bos in.

Uit angst voor struikrovers en andere griezels dost Rosalinde zich uit als jongeman. Ze gaan op zoek naar Rosalindes vader, die ergens in de Ardennen een populaire camping runt. Het is een idyllische plek met vegetarische eten en knuffelige jamsessies bij het kampvuur.

Ook Orlando slaat op de vlucht vanwege een vreselijke ruzie thuis. In het bos komen de jonge geliefden elkaar toevallig tegen. Maar Rosalinde houdt de boot af. Is Orlando wel echt verliefd op haar? Of is hij eigenlijk verliefd op zichzelf? Is iemand die gek is van verliefdheid ├╝berhaupt wel te vertrouwen?

Wanneer

vr 21 okt. 2022 t/m vr 21 okt. 2022 21 oktober vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 12.50
Locatie

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245