Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Ash grunwald 35i1wksvnz t/m 29 maart
Muziek

ASH GRUNWALD

Muziekmiddag bij het Mystiek Theater

Een geweldige muziekmiddag voor de echte muziekliefhebber georganiseerd door het Mystiek Theater en NiXenMeeR.

Lees verder
15:30 - 19:00

Een geweldige muziekmiddag voor de echte muziekliefhebber georganiseerd door het Mystiek Theater en NiXenMeeR.

Mojo’ is het negende studioalbum van de Australische bluesgitarist en zanger Ash Grunwald. Het album is het eerste van Grunwald met het nieuwe label Bloodlines Music, met wie hij dit jaar in zee ging en is opgenomen in Los Angeles en Australië.

“Mojo vertegenwoordigt een reis door mijn eigen vallei van duisternis en aan de andere kant naar de frisse, zonovergoten glorie van optimisme en positiviteit. Dit klinkt misschien als een cliché, maar wanneer je het hebt beleefd, voelt het heel anders.”

Grunwald besloot voor deze plaat een blikje artiesten open te trekken om hem, dan wel vocaal, dan wel instrumentaal, bij te staan: The Teskey Brothers, Joe Bonamassa, Ian Collard, Terry Evans, Eddy ‘The Chief’ Clearwater, Harry James Angus en Kim Wilson zijn van de partij. Tussen al die namen is het Ash Grunwald zelf die de eindjes aan elkaar knoopt en de show steelt op ‘Mojo’ met zijn expressieve gitaarwerk vol met cleane, levendige gitaarsolo’s, grungy distortion ritmegitaren, diepe soulvolle toon in zowel zijn spel als zijn zang en zijn uitmuntende verhalen vertellende skills.
Omdat de Australische bluesgitarist door zo’n diep dal is gegaan de afgelopen jaren en zichzelf weer hervonden heeft, is ‘Mojo’ zijn meest intense en persoonlijke plaat tot nu toe.

Wanneer

29 maart van 15:30 tot 19:00

Contact

Mystiek Theater

Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)

7521 BE Enschede

06-24589331

Website

1250249

Route plannen

Locatiegegevens

1 Mystiek Theater
Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)
7521 BE Enschede