Dsc 4658 1030 1531138127 19 juli 2018
Muziek, Evenement

BÖLKE OPEN AIR

De eerste in de reeks muzikale donderdagavonden is Bölke Open Air. Een waar muzikaal spektakel met show, dans, glitter, veren en meer.

Een waar muzikaal spektakel met show, dans, glitter, veren en meer.

Lees verder
Oude Markt
19:00 - 00:30
Gratis

Een waar muzikaal spektakel met show, dans, glitter, veren en meer.

Uitgaanscentrum ‘t Bölke heeft voor deze eerste avond wederom een verrassend programma neergezet. Vanaf een kleurrijk aangekleed podium zullen diverse acts het publiek op de Oude Markt vermaken. Vanaf 19.00 uur wordt de muziek verzorgd door DJ Richard Feelgood, DJ Maarten, Marcel Spijkerman, Martin Rivera & Justin Strikes.

Het publiek wordt getrakteerd op danseressen, acrobatiek performance en diverse drag queens. Gogo dansers zullen samen met Tosh & de paaldanseressen voor nog meer spanning en sensatie zorgen. Om 20.00 uur is het de beurt aan Nick van der Schee. Vervolgens is het de beurt aan Timothy Drake & Linda Kinsbergen o.a bekend van het lied “Barcelona” gezongen door Freddy Mercury & Montserrat Caballé. Vanaf 22.30 uur is het podium voor musicalster Carolina Dijkhuizen, bekend van o.a. Aïda, The Bodyguard, Dreamgirls en The Lion King.

Afterparty Bölke Open Air
In Uitgaanscentrum ’t Bölke kan iedereen terecht voor de speciale afterparty van 23.00 tot 04.00 uur, met dance acts, drag queens, special effects en extra veel confetti. Ook hier zorgen de DJ’s voor muzikaal vertier.   

Wanneer

  • Entreeprijs
  • Gratis
Contact

Oude Markt

Oude Markt 1

7511NZ Enschede

Dsc 4703
Bolke enschede
Knipsel

Route plannen

Locatiegegevens

1 Oude Markt

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

285