Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
bambie 20 theater t/m 7 december
Kunst en cultuur

BAMBIE C

Twee mannetjes, gescheiden door een wand. Wat betekent het om niet naar buiten te kunnen? Geen fysiek contact te hebben? Elkaar niet te zien?

Twee mannetjes op toneel, gescheiden door een wand verblijven ieder in hun eigen ruimte. We kijken bij hen naa...

Lees verder

Twee mannetjes op toneel, gescheiden door een wand verblijven ieder in hun eigen ruimte. We kijken bij hen naar binnen en zijn getuige van hoe zij bij zichzelf naar binnen kijken. Wat betekent het om niet naar buiten te kunnen? Geen fysiek contact te hebben? Elkaar niet te zien?

De mannetjes staan in die zin voor de ontwikkelde geëvalueerde mens die vergeten lijkt te zijn dat we deel uit maken van een keten. Toen zij door de corona weer terug in hun hok moesten veranderde er iets. Maar wat?

In deze absurdistische voorstelling zien we kleine menselijke figuren die worstelen met emoties en ideeën die te groot zijn om te dragen, waarbij het lichaam de spiegel is van een getormenteerd gevoelsleven. Thematisch keren Van der Laan en Stavenuiter, gevoed door de lockdown, met Bambie C terug naar de basis: naar de vraag waarom ze theater maken, en wat ze eigenlijk zoeken, zowel bij elkaar als in het theater.

Wanneer

7 december vanaf 12:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Entree CJP/Student€ 9.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245