Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Best of
      12 oktober
Kunst en cultuur

BEST OF

Tobi Kooiman tackelt met zijn gevoel voor logica en humor levensvraagstukken en alledaagse kwesties.

Wiskundige en cabaretier: Tobi Kooiman is het allebei en dat is voor hemzelf en andere soms knap verwarrend.

Lees verder
20:30
15.00

Wiskundige en cabaretier: Tobi Kooiman is het allebei en dat is voor hemzelf en andere soms knap verwarrend.

Je allereerste soloprogramma Best Of noemen, je moet maar durven. Of een goed gevoel voor humor hebben. Bij Tobi Kooiman is het waarschijnlijk het een en het ander. Woensdag 12 oktober is hij te zien in De Kleine Willem in Enschede.

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-upcomedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel, daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties.

Tobi Kooiman won in 2019 de publieksprijs bij het cabaretfestival Cameretten. NRC prees hem om zijn ‘talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen’. En de Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021.

Cabaret.nl is laaiend over Tobi Kooiman. Vijf sterren ★★★★★ geeft de website de voorstelling van Tobi. ‘’Wat een verfrissende wind laat Tobi Kooiman waaien’’, aldus Cabaret.nl. ‘’Hoewel je voor een ‘Best of’ een aantal ‘hits’ moet hebben gehad, zijn die er met deze eerste voorstelling nú al in overvloed.’’

Ook Theaterkrant vindt de show geweldig: ''De inkijk die we krijgen in dat slimme, bijzondere hoofd van hem is origineel en grappig.''

Wanneer

wo 12 okt. 2022 t/m wo 12 okt. 2022 12 oktober vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden