Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Betraying The Martys
      t/m 20 november
Muziek

BETRAYING THE MARTYRS

Explosieve metalcore die barst van de dynamiek.

Deze uit Parijs afkomstige band blaast je van het podium met hun krachtige songteksten en eigenzinnige muzieks...

Lees verder
19:00
22.50

Deze uit Parijs afkomstige band blaast je van het podium met hun krachtige songteksten en eigenzinnige muziekstijl.

Betraying The Martys is afkomstig uit Parijs. Met leden uit Frankrijk en Engeland, bezitten ze een unieke dynamiek in hun songwriting die ongeëvenaard is binnen het metal genre.

Met hun verbluffende debuut "BREATHE IN LIFE" uit 2011 hebben ze een enorme impact gemaakt in Noord-Amerika en Europa. Ze hebben onophoudelijk opgetreden zoals op RockStar Mayhem Fest en AllStars, naast een heleboel andere clubshows. De single "Man Made Disaster" is nog steeds een groot onderdeel van de live set van de band.

In 2019 bracht Betraying The Martys het keiharde "RAPTURE" uit met halsbrekende tracks als 'Parasite'. Eerste single 'Eternal Machine' vond onmiddellijk succes en bracht de band terug naar de VS, om vervolgens door te gaan op een volledige tour door Azië. De band heeft nog veel meer munitie in het vat, klaar om het vuur te ontsteken in de metal gemeenschap. Met een arsenaal aan pakkende en toch straffe tracks, elk verschillend van de vorige, en met het dream team om de band te ondersteunen, is Betraying The Martys klaar om opnieuw hun deel van de metal wereld over te nemen.

2022 is een nieuw jaar na een lange pauze, met een nieuwe zanger en een nieuwe single genaamd ‘Black Hole’. Betraying The Martys komt sterker terug dan ooit, met vele shows en festivals zoals Hellfest deze zomer.

Wanneer

20 november vanaf 19:00

Entree€ 22.50
Avondkassa€ 25.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden