Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Big battle metropool 2871 1557405583 35hxhm2j63 t/m 31 mei
Muziek

BIG BATTLE III

Dé wedstrijd voor de beste studentenbigband van Nederland!

Big Battle III​ is hét concours van en voor studentenbigbands. In het kader van gezelligheid en vriendschappel...

Lees verder
19:30
8.25

Big Battle III​ is hét concours van en voor studentenbigbands. In het kader van gezelligheid en vriendschappelijke competitie gaan de beste studentenbigbands van Nederland de strijd met elkaar aan.

Na een middag coaching van grote namen uit de Nederlandse muziek, zal ‘s avonds elke band alles uit de kast halen om de jury ervan te overtuigen dat zij de titel ‘de beste studentenbigband van Nederland’ verdienen. Met een avond vol spetterende funk, soul en jazz belooft het een avond te worden die je niet mag missen!

Dit jaar zal de derde editie van de Big Battle plaatsvinden op 31 mei 2019 in Metropool Enschede, georganiseerd door studentenjazzvereniging StuBiBa. De Utrechtse Studenten Bigband zal in de Saxion zaal haar titel verdedigen tegen de Groover Bigband (Delft), de Amsterdamse Studenten Bigband en de UTmost Bigband (Enschede). Het wedstrijdstuk ‘Habits’ is speciaal voor deze gelegenheid geschreven door de jonge Enschedese componist Joris Bolhaar. De workshopsleiding/jury zal bestaan uit Jan Wessels, Vincent Veneman, Marc Scholten en Rob Horsting. Al met al belooft het een mooi feestje te worden met enthousiaste bands en goede muziek, dus mis het niet!

Wanneer

31 mei vanaf 19:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 8.25
Entree avondkassa€ 10.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245