Big Insects Enschede 3874 1581155956 4 juli t/m 16 augustus
Evenement, Kinderen

BIG INSECTS

Op Vliegveld Twenthe is deze zomer sprake van een heuse insecteninvasie.

Deze zomervakantie is er een unieke kans om toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan...

Lees verder

Deze zomervakantie is er een unieke kans om toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes.

Insecten uit verschillende continenten zijn daar in het verleden via diverse vluchten terecht gekomen en hebben de vliegbasis tot hun vast onderkomen gemaakt. Ze leven daar in harmonie bij elkaar. Maar liefst 57 reuzeinsecten worden deze zomervakantie naar Vliegveld Twenthe gehaald voor Big Insects. Van vlinders tot sprinkhanen en van kevers tot spinnen. 

Op de vliegbasis kun je jezelf laten verkleinen waardoor je even groot bent als een lieveheersbeestje, een mier, of een krekel. Struinend langs de insecten leer je meer over hun unieke eigenschappen, verwonder je over hun schoonheid en hun diversiteit. Om na je avontuur weer terug te keren tot de grote mensen wereld zul je op zoek moeten gaan naar de tegenspreuk om jouw verkleining ongedaan te maken. Maar bij wie moet je daarvoor zijn? Laat je meevoeren in de unieke wereld van de insecten en vind de weg terug naar huis.

Duik in het insectenhuis (pop-up museum) van Wonderrijck in Denekamp, laat je mee voeren in het theaterstuk van de krekel & mier en ontdek op het spannende terrein tientallen metersgrote bewegende insecten!

Wanneer

4 juli t/m 16 augustus

Prijzen
Vroegboekactie online (t/m 1 juni)€ 10.00
Entree online€ 12.50
Kassa€ 14.50

De kaarten zijn op een dag naar keuze in te leveren.

Contact

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie