Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Big Insects Enschede t/m 16 augustus
Evenement, Kinderen

BIG INSECTS (VERHUISD)

In Twente is deze zomer sprake van een heuse insecteninvasie.

Big Insects kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet doorgaan op Vliegveld Twenthe. Daaro...

Lees verder
Natura Docet Wonderryck Twente
12.50

Big Insects kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus helaas niet doorgaan op Vliegveld Twenthe. Daarom verhuist het evenement naar Denekamp.

Deze zomervakantie is er een unieke kans om toe te treden tot de wereld van de insecten en oog in oog te staan met deze gevarieerde beestjes.

Miro & Kreek organiseren een interactieve tentoonstelling in de schitterende landschapstuin van het museum. Niet alleen de tuin, ook het museum zal worden ingericht als insectenmuseum. In de tuin vind je allerlei leuke activiteiten. Kunnen jouw kinderen alle vragen van Miro & Kreek oplossen? Duik mee in hun insectenwereld deze zomer!

De parkshow kan helaas niet doorgaan en zal worden vervangen door een Miro & Kreek quiz rondom een insectenhotel. Heb je al een ticket, dan blijft deze geldig. Heb je een parkeerkaart aangeschaft? Dan krijg je dit bedrag teruggestort.

Door de maatregelen ben je wel verplicht om een ticket te kopen voor een bepaalde dag en tijd. Dus wees er snel bij en boek jouw bezoek aan de insectenwereld! De tickets (inclusief toegang tot het museum) zijn beschikbaar via de website.

Wanneer

t/m 16 augustus

Prijzen
Entree online (3+)€ 12.50

De kaarten zijn op een dag naar keuze in te leveren.

Contact

Natura Docet Wonderryck Twente

Oldenzaalsestraat 39

7591 GL Denekamp

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Natura Docet Wonderryck Twente
Oldenzaalsestraat 39
7591 GL Denekamp