Billywaltonband 17 november
Muziek, Uitgaan

BILLY WALTON BAND (USA)

Na veel gejuich bij onze overzeese buren, komt The Billy Walton Band naar Nederland… eindelijk!

The Billy Walton Band is een typische New Jersey band met een voortreffelijke live act. Hun sound wordt ook we...

Lees verder
15:00 - 19:00
15.00

The Billy Walton Band is een typische New Jersey band met een voortreffelijke live act. Hun sound wordt ook wel geclassificeerd als de Ashbury Park sound.

Vernoemd naar de geboorteplaats van Bruce Springsteen. Ontegenzeggelijk is dan ook te merken dat al deze muzikanten sterk beïnvloed zijn door de Boss. Het best bekend is Walton uit zijn begin periode als sideman. Zo speelde hij als gitarist bij “Southside Johnny & The Asbury Jukes” waarmee hij jaren toerde. 

Niet alleen in de Verenigde Staten speelt The Billy Walton Band zalen plat met hun aansprekende blues, rock en soul getinte muziek, maar al jarenlang toeren zij door Engeland (inmiddels twintig trips achter de rug), Schotland, Ierland en vooral ook in Duitsland. In Nederland zijn hun gigs nog redelijk beperkt gebleven, maar daar komt na vandaag verandering in, let maar op! 

Alleen in Hoorn en Tilburg heeft Billy met zijn maten de podia betreden. In die live acts daar licht echt hun kracht. Een show van Billy Walton Band zal lang in je geheugen gegrift blijven.

Wanneer

17 november van 15:00 tot 19:00

Prijzen
  • Entree
  • € 15.00
Contact

Mystiek Theater

Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)

7521 BE Enschede

06-24589331

nixenmeer.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Mystiek Theater