Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Blaaskwintet Enschede 27 maart
Muziek, Kunst en cultuur

BLAASKWINTET

Klassieke kamermuziek van Valerius Ensemble

Klassieke kamermuziek in de mooiste vorm, gespeeld op topniveau door Valerius Ensemble in het Muziekcentrum va...

Lees verder

Klassieke kamermuziek in de mooiste vorm, gespeeld op topniveau door Valerius Ensemble in het Muziekcentrum van Enschede

Het Valerius Ensemble in een bezetting voor hobo, hoorn, fagot, klarinet en fluit mag altijd bij het publiek op veel bijval rekenen. Alle gespeelde composities zijn ontstaan in de 20ste eeuw, met als uitzondering het frisse en melodieuze Kwartet nr.4 van Gioachino Rossini. Het Laudatio van Bernhard Krol voor hoorn solo staat tussen de te spelen werken als een bijzonder moment om bij stil te staan.

VALERIUS ENSEMBLE

Al meer dan dertig jaar weet het Valerius Ensemble ieder seizoen opnieuw een zeer aantrekkelijk kamermuziekprogramma samen te stellen. Fris, melodieus, modern, bekend en onbekend, donker en melancholisch, vrolijk, meditatief, krachtig, passievol, opwindend, mysterieus, spontaan, complex, uitdagend, sfeervol, sprankelend. Al deze benamingen zijn van toepassing op het programma voor het seizoen 2021/2022.Met componisten als Haydn, Dvořák, Mozart, Schumann, maar ook Elgar, Bruch, Krol en Badings. In wisselende bezettingen, van hoorn solo tot sextet. Het komt allemaal voorbij in dit nieuwe seizoen, uitgevoerd als zondagmiddagconcerten in de Arke Zaal.

Wanneer

27 maart vanaf 14:30

Prijzen
Normaal tarief€ 20.00

INCL. GARDEROBE, KOFFIE/THEE VOORAF EN (PAUZE)DRANKJE

Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245