Booster 1976 1546870325 6 april
Evenement, Muziek

BOOSTER FESTIVAL 2019

De crème de la crème van de Nederlandse popmuziek komt naar Enschede!

Op 6 april komt de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek naar Enschede voor de Muzikantendag, Confere...

Lees verder
Binnenstad
12:00
7.50

Op 6 april komt de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek naar Enschede voor de Muzikantendag, Conferentie en ’s avonds het Showcasefestival!

Zo’n 30 Talentenscouts (professionals uit de top van Nederlandse Popmuziek) staan overdag klaar om honderden artiesten te voorzien van feedback op hun nieuwste werken. Het Conferentieprogramma telt 13 panels met thema’s als: Financiën in combinatie met touren, Festivalprogrammeurs en Talentontwikkeling. De dag wordt geopend met een Keynote van de Soedanese Mo Ali die om muzikale/politieke redenen asiel heeft aangevraagd in Nederland.

Het Showcasefestival ’s avonds telt een recordaantal van 54 optredens in de Enschedese binnenstad. Dit onderdeel van Booster is gratis toegankelijk voor iedereen. De ultieme kans voor om het talent, wat over een paar jaar op de grote festivals staat, live te zien! Dit jaar kent het festival een boeiende mix van Indie-pop tot Hiphop en van Rock tot Elektronische muziek. Met dit jaar onder andere A Mili, Faico, De Alliantie, Bas Amro en Pjotr.

Tijdens Booster Festival wordt tevens de ‘Overijsselse Popprijs’ uitgereikt, gezamenlijk met de prijzen voor ‘Beste Popfotograaf’ en ‘Pop-Promotie-Prijs’. Booster is hét festival voor talent uit Oost – Nederland. Op eerdere edities speelden onder andere: Jeangu Macrooy, RUV, PAUW en The Grand East.

Programma
Het volledige programma zal bestaan uit Oost-Nederlandse artiesten die zich zullen presenteren in de binnenstad. Bekijk het volledige programma op de website van Booster Festival.

Wanneer

6 april vanaf 12:00

Prijzen
  • Entree muzikantendag
  • Entree netwerkdiner
  • € 7.50
  • € 26.00
Contact

Binnenstad

Oude Markt

7511GA Enschede

www.boosterfestival.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Binnenstad

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

301