Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Bosspeeldag1 2859 1557148357 35hxhkadzb t/m 12 mei
Kinderen

BOSSPEELDAG

Een bosspeelochtend voor vaders en kinderen ter gelegenheid van Moederdag.

Het beste moedercadeau dat je je vrouw kan geven - tijd voor haarzelf! Wil je jouw vrouw ook een mooi en origi...

Lees verder
10:00 - 12:00
7.50

Het beste moedercadeau dat je je vrouw kan geven - tijd voor haarzelf! Wil je jouw vrouw ook een mooi en origineel cadeau geven met Moederdag, maar kom je er maar niet op wat je nou het beste kan geven? Het beste cadeau is 'tijd'!

Op 12 mei is er een bosspeelochtend voor vaders en kinderen ter gelegenheid van Moederdag. Heeft zij haar handen vrij, en heb je zelf ook een leuke ochtend. De verzamelplek is in de speeltuin naast het koetshuis.

De organisatie is aangesloten bij 'natuur is een feest' en 'peuters in het wild.' Vanuit de training en de eigen ervaring bieden ze een omlijning van een programma aan en proberen ze de kinderen te volgen in hun spel. Ze kunnen bijvoorbeeld kabouterschatten zoeken, of drakennesten bouwen, of tovertouwen volgen. Wat je op 12 mei precies gaan doen is nog een verrassing.

Als ouder ben je mede-vormgever van de uitvoering van het programma. Dat betekent: Als kinderen of ouders worden afgeleid door een worm, een opgekomen plantje of een mooie paddestoel hopen ze dat jullie de ruimte nemen als ouder om erin mee te gaan, ook als het afwijkt van het programma. Het programma pak je dan later weer samen op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor je eigen kinderen. Ga samen op avontuur!

Na afloop van het programma is er tijd voor een picknick, vergeet de broodjes dus niet!

Opgeven kan via [email protected]

Wekelijkse bosspeeldagen
Vanaf 8 mei t/m 3 juli wordt er wekelijks op de woensdag van 13:15 tot 14:30 een bosspeeldag georganiseerd in het Ledeboerpark. Iedereen is welkom! Kijk voor de laatste informatie altijd een dag van tevoren op de Facebookpagina. Hierop vind je de precieze locatie.

Wanneer

12 mei van 10:00 tot 12:00

Prijzen
Entree vader€ 7.50

De entree per vader is ongeacht het aantal meegebrachte kinderen.

Contact

Hof Espelo

Weerseloseweg 259

7522 PS Enschede

+31 53 4308449

www.facebook.nl/bosspeeldagmoederdag

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Hof Espelo
Weerseloseweg 259
7522 PS Enschede