Cabarestival2019 3409 1567429538 t/m 7 september
Kunst & cultuur

CABARESTIVAL

Vrouwen in de spotlights

Optredens op bijzondere plekken, zoals in een treinwagon of kapsalon!

Lees verder
20:00
15.00

Optredens op bijzondere plekken, zoals in een treinwagon of kapsalon!

De eerste edities van Cabarestival in het Zoutdorp Boekelo bestond voor honderd procent uit mannelijke cabaretiers en comedians. De aankomende editie van dit bijzondere cabaret-/comedyfestival bestaat nu uit een gezonde mix van mannen en vrouwen. 

Uit de regio komt Nicolien Weghorst met een extract van haar soloprogramma. Uit Den Haag en Amsterdam komen niemand minder dan Kristel Zweers en Odette van der Molen, terwijl Gerrie Smits uit Brabant afkomstig is en zich beklaagt over zijn vrouwelijke voornaam. 

Cabarestival wordt ook gezien als de kleine Parade, met aanstormend comedy en cabarettalent dat optredens geeft op zéér merkwaardige locaties als een treinwagon een kapsalon en een rijdende huifkar. 

Uit Friesland komen Ronald Smink en Jacob Spoelstra, terwijl Jeroen Leenders uit België komt. Op dit knusse festival waarop de bezoeker vier voorstellingen van twintig minuten mag bezoeken, zal ook De Verborgen Bokaal worden uitgereikt, ofwel de publieksprijs voor de mooiste voorstelling van het afgelopen theaterseizoen. 

Voor het muzikale randgebeuren zullen Hans Boom, Mark ''Uppy'' Eppink en Toon Faulhaber zorgdragen. 

Wanneer

7 september vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

't Verborgen Theater

Beckumerstraat 2

7548 BG Boekelo

+31 53 4281202

www.verborgentheater.nl/

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 't Verborgen Theater