Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Camping op Stelten1 2573 1554215285 35hxfudjzu t/m 9 juni
Kinderen

CAMPING OP STELTEN

Kom met de hele familie ongeremd buitenspelen!

Camping Op Stelten! Een uniek gezinsfestival op Vliegveld Twenthe. Een super stoere plek waar volop tijd is om...

Lees verder

Camping Op Stelten! Een uniek gezinsfestival op Vliegveld Twenthe. Een super stoere plek waar volop tijd is om samen buiten te spelen, samen te bouwen, te ontdekken en te ontspannen.

Een plek waar kinderen én ouders in rep en roer raken omdat zoiets normaals als buitenspelen zo abnormaal is geworden. Met Camping Op Stelten geef je jou en je gezin een verrassend weekend weg. Een weekend met weinig tijd voor technologie en heel veel tijd voor elkaar. Een bijzondere plek waar jullie samen kunnen genieten van een geweldig campingterrein, een fantastische keuken en verschillende activiteiten. Kom een weekend genieten van onze georganiseerde chaos!

Meenemen
De echte kampeerders hebben vast alles in huis voor een weekendje weg. Iedereen is vrij om z’n eigen tent, bus of caravan mee te nemen. Alles is welkom op Camping Op Stelten! Er worden ook tenten en luchtbedden aangeboden.

Te koop
Hebben jullie ooit in een kartonnen tent geslapen? Maak ‘m helemaal eigen met jullie verfkunsten! Wie in een KarTent slaapt, mag ‘m ook mee naar huis nemen. De KarTent biedt ruimte voor 2 personen en kost 40 euro.

Te huur
Voor mensen die iets meer ruimte en comfort wensen, bieden ze ook een 4 persoonstent aan die al opgezet is voor aankomst! Deze tent is te huur voor 75 euro.

Wanneer

t/m 9 juni van 12:00 tot 12:00

Prijzen
Ticket Kind€ 20.00
Ticket Volwassene€ 30.00
Locatie

Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie

Vliegveldweg 345

7524PT Enschede

www.campingopstelten.nl

Cos3
Cos2
Cos1

Route plannen

Locatiegegevens

1 Vliegveld Twenthe Evenementenlocatie
Vliegveldweg 345
7524PT Enschede