Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
CHANGE THE GAME t/m 24 september
Kunst en cultuur

CHANGE THE GAME!

Kom luisteren naar het verhaal van CHANGE THE GAME door K&A.

Deze schaakwereld komt tot leven op het podium met negen internationale fysieke performers en prikkelende tech...

Lees verder
12:00 - 17:00
17.50

Deze schaakwereld komt tot leven op het podium met negen internationale fysieke performers en prikkelende technologische middelen.

Het vertelt het verhaal van een damsteen die nieuw is in het spel en een weg probeert te vinden binnen de schaakregels. Het vertelt het verhaal van een toren die als politica aan de macht komt door middel van manipulatie en corruptie. Het vertelt het verhaal van de lopers, die los proberen te komen van het determinisme en toeval herintroduceren in het spel en hun leven. Welkom in New Ebony, de stad beheerst door schaakregels.

CHANGE THE GAME is een gewaagde multidisciplinaire fysieke voorstelling die de politieke kaders van onze maatschappij onderstreept: determinisme, sociale klasse, migratie en burgerschap. Deze voorstelling is gebaseerd op de succesvolle graphic novel Un monde en pi├Ęces van Gaspard & Ulysse Gry.

K&A werkt met binaurale opnametechniek. Zo hoort het publiek de ruisende geluiden van een stedelijk landschap via de koptelefoon en op de telefoons van het publiek ontvangen zij berichten die de personages met elkaar uitwisselen en toegang tot de personages achter de schermen dankzij beveiligingscamera's.

Wanneer

24 september

Prijzen
Entree€ 17.50
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245