Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Christiaan Zwanikken t/m 29 augustus
Kunst en cultuur

CHRISTIAAN ZWANIKKEN

Bekend om zijn kinetische sculpturen, waarin mens, dier en machine samenvloeien.

Sinds een aantal jaar toont Zwanikkens interesse voor de botanische wereld en laat dit zien in zijn werk. Dit ...

Lees verder
10:00 - 17:00
15.00

Sinds een aantal jaar toont Zwanikkens interesse voor de botanische wereld en laat dit zien in zijn werk. Dit heeft geleid tot een onderzoek waar planten een centrale rol innemen.

De interesse voor deze wonderbaarlijke wereld heeft Zwanikken altijd al gehad. Vanaf het begin van zijn carrière spelen de natuurlijke en technologische omgeving een belangrijke rol in zijn werk. Het project van de kunstenaar speelt zich zowel binnen als buiten het museum af. In de loop der jaren is de binnentuin van de museum getransformeerd in een groene werkplaats voor kunstenaars en publiek.

Op woensdag 21 juli wordt er een workshop gegeven bij Rijksmuseum Twenthe. Bij mooi weer vindt dit uiteraard plaats in de binnentuin van de museum. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar en zal vanaf 11:00 uur zo'n 1,5 uur duren. Tijdens de workshop zullen de kinderen onder begeleiding een kunstwerk maken waarbij deze samen zullen vloeien met de natuur. Allerlei soorten voorwerpen zullen gebruikt worden om dit te kunnen realiseren. Wie weet lukt het de kinderen wel om een insect na te maken? Of een machine te bouwen die blaadjes kan laten bewegen.


Wanneer

t/m 29 augustus

Prijzen
Volwassenen€ 15.00
CJP & studenten€ 7.00
Locatie

Rijksmuseum Twenthe

Lasondersingel 129-131

7514BP Enschede

Website evenement

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Rijksmuseum Twenthe
Lasondersingel 129-131
7514BP Enschede