Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Club Z t/m 8 mei
Kunst en cultuur, Muziek

CLUB Z

Coming of age 2021.

Een energieke muziekvoorstelling bij Theater Sonnevanck.

Lees verder
Je eigen woonkamer
Gratis

Een energieke muziekvoorstelling bij Theater Sonnevanck.

Terwijl de aarde opwarmt, ijskappen smelten en de zeespiegel stijgt komt een groep vrienden elke zondag bij elkaar in hun zelfgebouwde clubhuis in het bos. Dit is hun ecologische oase, hun safehouse voor de toekomst. Hier plannen ze hun verzet. Ze zetten thee van opgevangen douchewater, plaatsen zonnepanelen en fantaseren over het bevrijden van varkens. Maar ja… gaat dat nou iets veranderen? Laten we eerlijk zijn: wordt er eigenlijk wel naar ze geluisterd? Zijn ze niet veel en veel te soft? Moet het niet véél grootser, heftiger, radicaler?

Dan krijgt iemand een gevaarlijk idee… want als die Boomers niet willen luisteren, dan moeten ze maar voelen. We want climate justice! Now!

10 Talentvolle jongeren uit Twente zijn sinds 6 maart elke zaterdag aan het repeteren bij Theater Sonnevanck. Tijdens de montageweek van 3 t/m 7 mei repeteren de geselecteerde jongeren fulltime. Zij kunnen hier hun talenten ontwikkelen, omdat er veel aandacht wordt besteed aan het spelen voor de camera. Zij worden hierin begeleid door Daniël van Klaveren (artistiek directeur van Theater Sonnevanck), Lukas Schmidt en Anouk van Lith. Zij zijn regieassistenten. Floor Leene schreef een nieuwe tekst en Felix Ruiter maakt de muziek. Daarnaast speelt Magda Nij Bijvank een kleine gastrol in de voorstelling.

In deze voorstelling krijgen jongeren tussen de 12 en 15 jaar de kans om zelf op het toneel te staan in een professionele theatervoorstelling. Ze ervaren hoe het is om samen met leeftijdsgenoten, onder leiding van een professioneel team, een nieuwe wereld te scheppen, in de huid van een personage te kruipen en een publiek te laten lachen of te ontroeren. De Coming of Age is een jaarlijks terugkerend talentontwikkelingsproject.

Wanneer

t/m 8 mei

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Je eigen woonkamer

Website evenement

Club Z

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer