Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Crazy sunday 1330 1536314163 35ht2t9qol
Muziek

CRAZY SUNDAY

Het Mystiek Theater in Enschede organiseert op zondag 16 september a.s. weer een ‘Crazy Sunday’

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een mu...

Lees verder
15:30 - 20:00
7.50

Ben je een muziekliefhebber? Iedere laatste zondag van de maand organiseren wij de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek ten gehore brengen.

Het programma is zeer gevarieerd en er staat dus vast en zeker een band of artiest tussen die je graag een keer live wilt zien. Van swingende sixties en seventies muziek tot raggende rock shows, disco en jazz. Kom alleen, of neem je vrienden en mede muziekliefhebbers mee. Je beleeft gegarandeerd een topmiddag onder het genot van de klanken van de beste muzikanten uit zowel binnen- als buitenland. Tevens kun je deze middag genieten van ons overheerlijke buffet!! Deze middag zullen de tribute bands Santana en The Eagles de tent op de kop zetten….

Santana

Deze tribute band is een show vol energie, sensationele acts. Alle bandleden lopen over van enthousiasme en energie. Het optreden zit vol onverwachte acts en verrassende wendingen. Zes krachtige stemmen die door de speakers schallen, een flinke dosis humor en de strakke presentatie zorgen er voor dat niemand stil kan blijven staan.

The Eagles

The Eagles Tribute is een muzikale vriendenclub die geniet van het samen muziek maken. Allen hebben een muzikale geschiedenis in bands of orkesten. Sinds 2015 hebben zij een gevarieerd repertoire van The Eagels. Zij brengen de muziek op verschillende locaties en omstandigheden ten gehore. Zij geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 7.50
Entree met buffet€ 15.00
Contact

Mystiek Theater

Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)

7521 BE Enschede

06-24589331

Route plannen

Locatiegegevens

1 Mystiek Theater
Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)
7521 BE Enschede