Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Crazysunday3 1953 1545207450 35ht7z0h04
Muziek, Kunst en cultuur

CRAZY SUNDAY

Door Het Mystiek Theater

15:30 - 20:00
7.50

Ben jij muziekliefhebber? Het Mystiek Theater organiseert elke laatste zondag van de maand de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek laten horen. Het programma is gevarieerd en er zit vast iets tussen dat je graagt wilt zien. Van swingende sixties en seventies tot raggende rock shows, maar ook disco en jazz.

Aanstaande zondag treden de bands Million Miles en Johnny Teardrop & The Tissues op:

Henk Bakker en Miss Tromp

Eigenaar van het Mystiek Theater Henk Bakker, was voordat hij bij het theater begon meer dan 20 jaar de drummer van de dixielandband The Hodge Rodge Stompers uit Enschede. Zo nu en dan kruipt het bloed waar het niet gaan kan en zoekt hij de beste muzikanten om lekker samen te musiceren. Tot nu zijn dit Emile van Pelt (piano, Jasper van Pelt (trombone), Jan Wouters (trompet), Ad van Beerendonck (contrabas) en Adolf Robertus (klarinet). Deze zondag maakt hij de band compleet met de Enschedese jazz zangeres Joke Tromp.

Het repertoire zijn nummers van o.a. George Lewis, Capt Johu Handy, Kid Thomas en vele anderen.

Dus houd je van de oude New Orleans Jazz, dan mag je dit niet missen!

The Nobo’s Blues Band

Nonsens is ver te zoeken, geen eindeloos geouwehoer, geen zenuwen, geen opsmuk en geen standaard blues. Ze zijn gewoon anders, spelen uit een schijnbaar onuitputtelijk repertoire maar altijd vanuit het nog steeds hevig aanwezig zijnde borrelende gevoel dat men blues noemt. Een uitgebreide bio met verwijzingen naar allerlei grootheden (namen welke er volgens "kenners" toe doen), in wiens geursporen ze hebben mogen volgen of voor hebben mogen gaan zul je hier niet aantreffen. NO-nonsens ! Spelen met of zonder gloeiende buizen, versterkt of lekker akoestisch het maakt niet uit. Als de Nobo's trein eenmaal rolt dan zijn er geen haltes en is er zelfs geen eindstation. Als passagier kun je slechts meedenderen en je verwonderen over het aan je voorbij glijdende blues doordrongen muzikale landschap. De rit van je leven!

Maar bovenal is Nobo's Blues Band a different kind of blues...

De deuren gaan om 15.30 uur open en het programma duurt van 16.00 tot 20.00 uur. De entree bedraagt €7,50. Ook is het mogelijk om gezellig samen te eten en te genieten van een heerlijk warm en koud buffet voor €7,50 extra. Dus voor een totaalprijs van €15,- heb je een geheel verzorgde middag.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 7.50
Entree met warm en koud buffet€ 15.00
Contact

Mystiek Theater

Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)

7521 BE Enschede

06-24589331

Route plannen

Locatiegegevens

1 Mystiek Theater
Rigtersbleek-Zandvoort 10 (zaal 0.11)
7521 BE Enschede