Favorieten
Nederlands
Sluiten
Crazy Sunday2 1678 1541412703 11 november 2018

CRAZY SUNDAY

Door Het Mystiek Theater

15:30 - 20:00
7.50

Ben jij muziekliefhebber? Het Mystiek Theater organiseert elke laatste zondag van de maand de Crazy Sunday. Dit is een muziekmiddag waarbij 2 bands hun muziek laten horen. Het programma is gevarieerd en er zit vast iets tussen dat je graagt wilt zien. Van swingende sixties en seventies tot raggende rock shows, maar ook disco en jazz.

Aanstaande zondag treden de bands Million Miles en Johnny Teardrop & The Tissues op:

Million Miles

Bestaande uit 6 mega enthousiaste en ervaren muzikanten. Vanaf de eerste aftik in de repetitieruimte was er zowel op muzikaal als sociaal vlak gelijk een enorme klik.

Het plezier straalt er dan ook vanaf wanneer zij op het podium staan.  In mei van dit jaar zijn deze kanjers bij elkaar gekomen om een swingend muzikaal programma in elkaar te zetten. Op hun eigen unieke wijze zullen zij rock/pop muziek uit de jaren 80/90 ten gehore brengen.

Johnny Teardrop & The Tissues

Heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een band die bekend staat om z’n swingende up-tempo nummers, afgewisseld met prachtige ballads.

Het repertoire van Johnny Teardrop & The Tissues bestaat uit covers, variërend van Rythm & Blues tot Soul. De fantastische zanger en performer Henk ter Grote wordt begeleidt door vier zeer professionele muzikanten die hun sporen in het circuit ruimschoots hebben verdiend.

Deze band weet elk optreden opnieuw zijn uitstekende live reputatie waar te maken.

Wanneer

11 november 2018 | 15:30 - 20:00

Prijzen
  • Entree
  • Entree met warm en koud buffet
  • € 7.50
  • € 15.00
Contact

Mystiek Theater

Raiffeisenstraat 25a

7514 AM Enschede

Route plannen

1 Mystiek Theater