Favorieten
Nederlands
Sluiten
Enschedeuitfestival 1 825 1526633453 30 september 2018
Kunst & cultuur, Evenement,

CULTURELE ZONDAG - UITFESTIVAL

Hoe leuk, verrassend en bijzonder is cultureel uitgaan in Enschede?

De culturele instellingen, professionals en amateurs laten op 30 september zien hoe leuk kunst en cultuur in E...

Lees verder
13:00 - 17:00
Gratis

De culturele instellingen, professionals en amateurs laten op 30 september zien hoe leuk kunst en cultuur in Enschede is.

Dit evenement is de start van het nieuwe culturele seizoen. Culturele instellingen, professionals en amateurs laten zien hoe leuk en interessant kunst en cultuur in de stad is. Ook laten ze zien wat er komend najaar, winter en voorjaar te zien en te doen is in de stad.

Er zijn gratis muziek- en theateroptredens op het plein, in de Grote Kerk én de Jacobuskerk. De Kleine Willem wordt omgedoopt in een Danspaleis, in het bonbonnière theatertje van Concordia zijn de hele dag door optredens en in de Haverstraatpassage kun je op de foto als beroemd kunstwerk of iconisch filmbeeld.

Verder zijn er super leuke workshops die je kunt volgen, muziekquizzen waaraan je kunt meedoen en exposities die je kunt bekijken. Wat dacht je van een gratis inloopconcert van het Orkest van het Oosten, een boksbus van Theater Sonnevanck, een workshop Bullet Jounaling en een preview van cabarettalent Anne Neuteboom.

Download hier de programmaflyer.

Wanneer

zondag 30 september 2018 | 13:00 - 17:00

  • Entreeprijs
  • Gratis
Contact

Oude Markt

Oude Markt 1

7511 GA Enschede

Route plannen

1 Oude Markt

Q-Park Enschede
Van Loenshof 148
7511 NM Enschede