Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Danny vera web 35hxtf6hj2 17 oktober
Muziek

DANNY VERA (UITVERKOCHT)

Danny Vera in volle glorie.

Immer onberispelijk geklede en gekapte Americana zanger die je o.a. kent van superhit Rollercoaster.

Lees verder

Immer onberispelijk geklede en gekapte Americana zanger die je o.a. kent van superhit Rollercoaster.

We kunnen 2019 bestempelen als hét jaar van Danny Vera. Danny speelt natuurlijk al veel langer voor volle zalen door het hele land maar door zijn hit Rollercoaster kan niemand meer om de immer onberispelijk geklede en gekapte zanger heen. We kunnen rustig stellen dat hij met dit nummer roots en americana introduceert bij een breed Nederlands publiek. Een ambassadeur voor het genre dus. Het prachtige nummer dat hij schreef in samenwerking met Mercy John is in 2019 dan ook de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 2000. Daarnaast is hij ook nog eens twee keer in de week te zien en te horen bij Veronica Inside. Voor iedereen die dit jaar onder een steen heeft gelegen hieronder nog even die plaat.

Danny Vera heeft vanzelfsprekend nog veel meer mooie songs in zijn repertoire en vergeet ook niet die andere troefkaart: zijn door de wol geverfde band! Met een uitverkochte AFAS Live, een reeks mooie festivals en nieuw muziek nog voor de boeg kondigt Danny Vera een nieuwe clubtour aan.

Samen met zijn band, blazers en natuurlijk zijn vertrouwde Gretsch Tennessan '67 komt hij op 17 oktober naar Enschede. Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.Wanneer

17 oktober vanaf 20:30

Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

313