Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Dare to say t/m 21 november
Kunst en cultuur

DARE TO SAY

Voor het eerste NDT 2-programma van het seizoen nodigt NDT twee nieuwe dansmakers uit om werk voor het NDT-podium te creëren.

De Amerikaanse choreograaf Andrew Skeels put inspiratie uit zijn opleiding als filmredacteur en past een filmi...

Lees verder

De Amerikaanse choreograaf Andrew Skeels put inspiratie uit zijn opleiding als filmredacteur en past een filmische benadering toe op zijn choreografieën, waarin snelheid, muzikaliteit en nuance centraal staan.

De Bulgaarse choreograaf Dimo Milev heeft na een briljante carrière als danser een heel eigen choreografische stijl ontwikkeld. Na deelname aan Shortcuts XL en Up & Coming Choreographers, is dit de eerste keer dat Milev een werk maakt voor de reguliere programmering van NDT 2. Het drieluik sluit af met Maybe Two (2013) van choreograaf Alexander Ekman: “Het is een choreografie over relaties, over liefde, over het kapot gaan daarvan, over pijn. En over hoe wij mensen met dit alles omgaan”, aldus Ekman. Zoals bij veel van zijn werken, ligt ook in Maybe Two grote nadruk op ritme, op muziek van onder meer Ravel en Bon Ivers Skinny Love. De hele avond wordt live muzikaal begeleid door musici van Het Balletorkest.

LET OP: I.v.m. de coronamaatregelen kunt u online maximaal 2 kaarten bestellen. Bestaat uw huishouden uit meer dan 2 personen dan kunt u contact opnemen met onze kassa via [email protected] Lees hier meer over onze maatregelen.

Wanneer

21 november vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 30.00
Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info