Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Dolly Dots Enschede 8 december
Muziek, Kunst en cultuur

DE DOLLY DOTS - SISTERS ON TOUR (UITVERKOCHT)

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen.

In 2021 komen de Dolly Dots exclusief voor de regio met hun Sisters on Tour naar het Wilminktheater. Vele hits...

Lees verder

In 2021 komen de Dolly Dots exclusief voor de regio met hun Sisters on Tour naar het Wilminktheater. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen.

Er gaat geen dag voorbij in het leven van De Dolly Dots zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’ Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

Over Sisters on Tour
Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen. Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op henzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en we maakten er altijd wat van. Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar.

LET OP: i.v.m. de coronamaatregelen kun je online maximaal 2 kaarten bestellen. Bestaat jouw huishouden uit meer dan 2 personen dan kun je contact opnemen met onze kassa via [email protected] Lees hier meer over onze maatregelen.

Wanneer

8 december van 20:00 tot 22:00

Prijzen
Entree 3e rang€ 44.50
Entree 2e rang€ 47.00
Entree 1e rang€ 49.50
Entree toprang€ 54.50
Contact

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245