Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
De grote waarom show 15 november
Kinderen, Kunst en cultuur

DE GROTE WAAROM SHOW (4+)

Tg. Winterberg maakt energiek, inventief en poëtisch theater met poppen, objecten, installaties en acteurs.

De makers combineren herkenbare thema’s met humor, krachtige beelden en een ongebreidelde fantasie. De Grote W...

Lees verder
14:00 - 15:00
7.50

De makers combineren herkenbare thema’s met humor, krachtige beelden en een ongebreidelde fantasie. De Grote Waarom Show is een vrolijke beeldende voorstelling voor iedere nieuwsgierigaard vanaf 4 jaar die vindt dat ‘daarom’ geen reden is.

Waarom zitten niet alle antwoorden al in ons hoofd? Waarom willen we dit eigenlijk weten? Waarom zijn we wie we zijn? Waarom zien we eruit zoals jij ons ziet? Waarom leef ik op de aarde? Waarom...?

Het is de vraag der vragen. De vraag die je altijd kunt blijven stellen. Want in elk antwoord huist gelijk weer de volgende vraag. Zo kun je oneindig lang doorgaan. In De Grote Waarom Show gaat Tg. Winterberg op zoek naar antwoorden op alle waaroms. Althans, die in 50 minuten gesteld kunnen worden. Waarom 50 minuten? Zolang duurt de show. Waarom een ‘show’? Omdat dat zo lekker klinkt.

Op eigenwijze wijze nemen de spelers en de poppen, de grootste waarom-stellers en hun ouders mee op reis naar het koninkrijk der vraagtekens. Ze stellen vragen over de mens, het lijf en de moleculen waaruit alles bestaat, naar de wereld, de planeet, het in universum waarin wij leven.

De Grote Waarom Show is een heerlijk pseudowetenschappelijke ode aan de nieuwsgierigheid. Want als je alles denkt te weten, dan heb je nog niet genoeg vragen gesteld.Wanneer

15 november van 14:00 tot 15:00

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Coronavirus maatregelen
Alleen samen houden we corona onder controle. Bekijk nu alle huidige maatregelen rondom het coronavirus in Enschede.
Lees meer