Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        De poncho must go on
      13 maart
Kunst en cultuur, Kunst en cultuur

DE PONCHO MUST GO ON

Tosca en Anita zijn terug met hun hilarische reisverhalen!

De poncho must go on is de theatervoorstelling met jongste avonturen van de uitgetamponeerde, maar onvermoeiba...

Lees verder

De poncho must go on is de theatervoorstelling met jongste avonturen van de uitgetamponeerde, maar onvermoeibare en altijd vrolijke globetrotters Tosca Niterink en Anita Janssen.

Ze reizen al jaren naar alle uithoeken van de wereld om daar vervolgens op onnavolgbare wijze verslag van te doen in de NRC én in het theater. De poncho must go on is het vervolg op hun eerste programma Klimmen naar Kruishoogte.

Een geheel verzorgde busreis naar Tjernobyl, een bezoekje aan het Penispark in Zuid-Korea, het blauwe huis van Frida Kahlo in Mexico City of een woelige nacht in een kapiteinshut over de Irrawaddy; niets is hen te dol. De hilarische verhalen van De poncho must go on worden gelardeerd met even komische filmbeelden.

In Babelonia in Brazilië staat een gebouw met een kamer vol met protheses en kunstgebitten. Allemaal achtergelaten door mensen die op wonderbaarlijke manier van hun ongemakken zijn genezen. 'Er moeten hier toch heel wat benen aangegroeid zijn,' vermoedde Annie. 'Of ze hadden de moed en de kracht om helemaal naar huis te hinkelen', zei ik. 'En wat is er met die gebitten gebeurd?' - 'Ik weet het niet, maar het zal zeker pijn gedaan hebben.'

Over Tosca
Tosca Niterink werd in Nederland wereldberoemd vanwege haar rol als Thea in de legendarische VPRO-TV-serie Theo & Thea. Met Arjan Ederveen maakte zij eveneens Kreatief met Kurk alsmede het onovertroffen Borreltijd. Nu is Tosca vooral schrijfster met titels als het succesvolle Klimmen naar Kruishoogte en De Vergeetclub. Ze is tevens columniste voor NRC en Het Parool.

Over Anita
Anita Janssen werkt als fotograaf voor de Achterpagina van NRC, is interviewer voor Het Parool en docu-mentairemaker/camera-journalist voor diverse opdrachtgevers.

Wanneer

ma 13 mrt. 2023 t/m ma 13 mrt. 2023 13 maart vanaf 12:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Normaal tarief€ 10.00
Studenten€ 9.00
Studenten€ 9.00
CJP/Cultuurkaart€ 9.00
CJP/Cultuurkaart€ 9.00
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245