Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
De sluwe vos Enschede 11 februari 2022
Muziek

DE SLUWE VOS + SJAMSOEDIN

DJ sets door twee absolute smaakmakers in de Nederlandse electronica scene.

Ga los op de muziek van twee grote internationale DJ's!

Lees verder
22:00 - 00:00
16.75

Ga los op de muziek van twee grote internationale DJ's!

De Sluwe Vos

De Sluwe Vos heeft de afgelopen jaren keihard heeft gewerkt om uit te groeien tot één van de meest gewilde dj’s van de internationale dancescene. Zijn dj sets zijn altijd tot in de puntjes verzorgd en dat wordt gewaardeerd! De Sluwe Vos staat dus niet voor niets op festivals als Fuse (Brussels), DGTL (Barcelona) en Awakenings (Manchester) maar hij draait zijn hand ook niet om voor een set op Glastonbury, Pukkelpop, Down The Rabbit Hole en Lowlands. Je weet nooit precies welke streken je kan verwachten maar je krijgt zeker een flinke dosis rauwe house en techno als De Sluwe Vos het podium betreedt. Lekker!

Sjamsoedin

In 1999 koopt Sjamsoedin zijn eerste sampler en sindsdien experimenteert hij met alles waar een stekker aan zit, zolang er maar muziek uitkomt. Het gaat zelfs zover dat hij zijn eigen modulaire synthesizer bouwt en dat is wel even iets anders dan een fietsband plakken.

Daarnaast draait hij al zo ongeveer 67 jaar, althans zo lijkt het. Zijn sets zijn ronduit eclectisch te noemen en uiterst dansbaar. Meerdere festivals kunnen daar over mee praten en jij straks ook als je zo sluw bent om deze avond met deze 2 absolute smaakmakers die, zoals je hieronder kan zien, ook nog eens goede vrienden zijn.

Wanneer

11 februari 2022 van 22:00 tot 00:00

Prijzen
Entree€ 16.75
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245