Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
De Vertalingen Enschede 4 maart
Muziek

DE VERTALINGEN

In 'De Vertalingen' onthullen Kees, Paul en JP het verborgen verhaal achter elk lied.

In De Vertalingen onthullen Kees, Paul en JP het verborgen verhaal achter elk lied. En vertellen over hun zoek...

Lees verder
20:30
23.25

In De Vertalingen onthullen Kees, Paul en JP het verborgen verhaal achter elk lied. En vertellen over hun zoektocht naar de juiste woorden. Daarom is de voorstelling - niet in de laatste plaats - ook een ode aan de Nederlandse taal.

Kees Prins, Paul de Munnik en JP den Tex vertaalden 20 iconische popsongs uit de 60’er en 70’er jaren van de vorige eeuw. Liedjes van Bob Dylan, Joni Mitchell, Lou Reed, Tom Waits, Robbie Robertson en Neil Young. In dit theaterconcert worden ze bijgestaan door Yvonne Ebbers (gitaar) en Allie Summers (viool).

Als speciale gast nemen ze zangeres Vera van der Poel mee. Vera (ook bekend onder de naam Divera) houdt van muzikaal avontuur. In haar solowerk heeft ze een fraaie mix gevonden tussen pop en jazz. Niet verwonderlijk dus dat ze een bewonderaar blijkt van Joni Mitchell, een verwante artieste, aan wie ze in haar gastrol bij De Vertalingen speciale aandacht schenkt. Nog onlangs deed zij samen met gitarist Andreas Suntrop een korte theatertour All I Want is Joni, als een tribute voor de Canadese icoon.

www.devertalingen.nl | www.pauldemunnik.nl | www.jp-den-tex.com | www.veravanderpoel.com

Wanneer

4 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 23.25

Incl. garderobe

Bestel kaarten