Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
tenminste houdbaar tot & vrije val Enschede 3 april
Kunst en cultuur

DEBUUT DUO: TENMINSTE HOUDBAAR TOT & VRIJE VAL

Een duovoorstelling over de strijd tegen het onvermijdelijk ouder worden en de angst om de controle los te laten en vrijer te gaan leven.

Jasmijn van Arkel & Marjon Maasbommel

Lees verder
20:00 - 21:30
10.00

Jasmijn van Arkel & Marjon Maasbommel

Over tenminste houdbaar tot
Lieve allemaal, ik ga nu een moment van conservatie in. Dit is een heugelijk moment. Een moment van bewaren wat is. Want wat er is, is het bewaren waard. Ik wil jullie vragen blijmoedig terug te kijken naar deze dag. Want hoewel mijn conservatie voor jullie als een einde zal voelen, zal het voor mij oneindigheid betekenen. Dat mag gevierd worden!’ In haar beeldende, theatrale en humoristische voorstelling neemt Jasmijn van Arkel je mee in haar strijd tegen het onvermijdelijke ouder worden. In een wanhopige poging niet nog meer te verliezen van wat was, verdwaald ze in een wereld waar waan en realiteit versmelten.

Over vrije val

Marjon bestaat. En daar is ook meteen alles mee gezegd. Want als je over alles de controle probeert te behouden, leef je dan? Of besta je dan enkel? En als je besluit los te laten, wat gebeurt er dan?

In ‘vrije val’ gaat Marjon het gevecht aan met alles wat haar tegenhoudt. Op het randje van het ravijn kijkt ze haar demonen in de ogen. Wie zal er winnen? Wie deelt er de klappen uit? En wat als ze te pletter valt? Dan is er altijd nog het beton om haar op te vangen.

Toch?

Wanneer

3 april van 20:00 tot 21:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Locatie

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

053-4300999

Website evenement

[email protected]

Tickets bestellen

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden