Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Begin van de zomer concordia 2970 1557929168 35hxhpnhnm t/m 21 juni
Kunst en cultuur

DIENST VOOR ONGELOVIGEN: BEGIN VAN DE ZOMER

Alweer de vierde en laatste editie van het seizoen - een speciale midzomernachtdienst!

Autobiografische verhalen, fictieve verhalen, verhalen om van te smullen, te rillen, je over te verbazen, waar...

Lees verder

Autobiografische verhalen, fictieve verhalen, verhalen om van te smullen, te rillen, je over te verbazen, waar je stil van wordt. Afgewisseld met zwoele zomernummers door het koor en de muzikanten. En daarna samen met een verkoelend drankje de zomernacht in...

Over de diensten
Tijdens deze goedgevulde dienst voor ongelovigen én gelovigen staan diverse bekende en minder bekende gasten stil bij grote en kleine levensthema’s. Verschillende mensen, van journalist tot cabaretier, van student tot burgemeester, vertellen autobiografische en persoonlijke verhalen, of dragen poëzie voor.

Een inspirerende spreker houdt een preek en een swingend koor zingt pop, soul en traditionals, begeleid door topmuzikanten. Inspiratie, relativering, samen zijn en samen zingen zijn de uitgangspunten van deze bijzondere dienst.

Een greep uit vorige gasten: Onno van Veldhuizen (burgemeester van Enschede), André Manuel (cabaretier), Dennis Wilt (meteoroloog), Evelien Harberink (actrice, presentatrice) Mirjam Spitholt (spreker in geluk), Nicolien Weghorst (liedjes- en praatjesmaker), Dorothee Loorbach (spreker, dagvoorzitter) en Rein Kroes (directeur Vestzaktheater).

De dienst voor ongelovigen is Pokon voor de geest en voeding voor de ziel. Een boost in roerige tijden, met aandacht voor de wisseling van de seizoenen. Een avond van verstilling maar ook van uitbundig meezingen. Maak het mee en je bent verkocht!

Wanneer

21 juni vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Studenten€ 12.50
CJP/Cultuurkaart€ 13.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245