Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Dolly Dots Enschede 7 mei
Muziek

DOLLY DOTS: SISTERS ON TOUR

Dolly Dots keert terug in de theaters en viert haar 40 jarig jubileum

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzon...

Lees verder

Een intieme avond met ouder wordende voormalige tieneridolen die met veel zelfspot terugkijken naar die bijzondere tijd met elkaar

"Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’."

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden ze. Een voor allen, allen voor een. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen weer naar de Nederlandse theaters. Vele hits zullen voorbij komen maar deze keer willen ze ook het verhaal achter het succes vertellen. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terecht kwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus waarin ze terechtkwamen.

Als groep waren ze een bezienswaardigheid en samen groeiden ze op in een glazen kooi. Ze waren op henzelf aangewezen. Gelukkig hadden ze elkaar en ze maakten er altijd wat van. Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Dolly Dots? Bestel dan snel je kaarten!

Wanneer

7 mei vanaf 20:00

Prijzen
3e rang€ 44.50
2e rang€ 47.50
1e rang€ 49.50
Toprang€ 54.50
Locatie

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel je kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245