Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Marcel de groot door 1379 1536834334 35ht2wuhnt
Muziek

DOOR - MARCEL DE GROOT

Met zijn donkerbruine stem en koele humor brengt Marcel de Groot nieuwe, oudere en stokoude liedjes, een verhaal en enkele anekdotes.

Lichtvoetig, indringend en immer oprecht.

Lees verder

Lichtvoetig, indringend en immer oprecht.

Na de lovende reacties op #held (2016) kon een reprise niet uitblijven. Voor deze voorstelling sleepte Marcel de Groot zelfs een nominatie voor de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs in de wacht. Dit theaterseizoen is Marcel de Groot terug, nu met Door.

De held heeft zijn leven op de rit. Die hobbel op de weg? Dat was een beer, niet gezien. Nieuwe liedjes, oudere liedjes, stokoude liedjes, een verhaal en enkele anekdotes; Marcel de Groot weet het allemaal even charmant te brengen, met zijn koele humor en donkerbruine stem. Lichtvoetig, indringend en immer oprecht. Hij staat in ons intieme theater samen met bassist Bart de Ruiter, die eerder optrad met o.a. Ellen ten Damme, Freek de Jonge en Fay Lovsky.

Marcel de Groot
Marcel de Groot (1964) speelt al gitaar vanaf zijn tiende en werd vooral bekend door het nummer 'Mag ik naar je kijken', samen geschreven met Henk Westbroek. De afgelopen decennia timmerde hij aan de weg door onder meer zijn rol in de Robert Long-musical Tsjechov en vele theaterprogramma’s zoals Barmhart, Het Wilde Westen en Voor we verder gaan. Ook is De Groot een veelzijdig en veelgevraagd gitarist en weten steeds meer artiesten - Beatrice van der Poel, Jan Rot, Ricky Koole en Paul de Leeuw - hem als componist te vinden.

Zang en gitaar Marcel de Groot | Bas Bart de Ruiter

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

312