Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        DOUBLET
      t/m 6 januari 2023
Kunst en cultuur

DOUBLET - THIJS EBBE FOKKENS & SILKE SCHÖNFELD

Twee verschillende kunstenaars werken aan een nieuwe expositie.

In DOUBLET verandert de expositieruimte in een atelier waar twee verschillende kunstenaars werken aan een nieu...

Lees verder
10:00 - 18:00
Gratis

In DOUBLET verandert de expositieruimte in een atelier waar twee verschillende kunstenaars werken aan een nieuwe expositie. Deze kunstenaars kenden elkaar nog niet, waren tot nu toe niet (goed) bekend met elkaars werk. Ze geven op uiteenlopende manieren vorm aan hun ideeën en verhalen, werken met verschillend materiaal en staan niet per definitie op dezelfde manier in het leven.

Concordia is benieuwd wat er gebeurt als beide kunstenaars elkaar ontmoeten en gaan samenwerken. Is het bepalend voor het werk dat je maakt, of verandert het je idee over de ruimte of over kunst, beïnvloedt het je kunstenaarschap? Hoe ervaar je de werkwijze van de ander, kan jij die toepassen of er iets uit halen?

Maar ook zijn ze benieuwd hoe het is voor een bezoeker; wat is de meerwaarde van het zien van de opbouw en het ontstaan van nieuw werk, wat doet een gesprek met de maker met je manier van kijken naar en denken over kunst? Kijk en praat mee met de kunstenaars en met de programmeur.
Op een aantal momenten gaan de kunstenaars in gesprek met elkaar, met de curator beeldende kunst en met andere kunstenaars, creatieven en geïnteresseerden. Kijk mee, haak in en ga de dialoog met ze aan.

Wanneer

do 1 sep. 2022 t/m vr 6 jan. 2023 t/m 6 januari 2023

EntreeGratis
Locatie

Concordia Langestraat

Langestraat 56

7511HC Enschede

+31 53 4300999

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Langestraat
Langestraat 56
7511HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245