Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Drivin n cryin web 35hxhqrk3z t/m 17 oktober
Muziek

DRIVIN N CRYIN

Rock 'n roll muziek bij Metropool Enschede!

Drivin’N’ Cryin’ start in 1986 maar kent de grote doorbraak begin jaren 90, en dan vooral door het succes van ...

Lees verder
21:00
17.75

Drivin’N’ Cryin’ start in 1986 maar kent de grote doorbraak begin jaren 90, en dan vooral door het succes van de onverwoestbare single Fly Me Courageous.

Vooral in Amerika is de single op high rotation te zien op het dan immens populaire MTV. De single wordt merkwaardig genoeg in Europa pas in ’92 uitgebracht, maar de band met frontman Kevn Kinney is dan al lang opgepikt door de fijnproevers. Om te beginnen nog maar eens die fantastische single met geweldige riff die de grens tussen country en grunge feilloos vindt.

Live The Love Beautiful
De nieuwe plaat die op 21 juni verschijnt en de band weer over de grote plas naar Europa voert. Wars van trends en hypes is Drivin’ N’ Cryin’ altijd een eigen koers blijven varen. Schrijvers van hun eigen rock ’n roll historie, een saga waar geen einde aan lijkt te komen, tot grote vreugde van hondstrouwe fans wereldwijd. Het is het eerste album sinds 2009 en wij kijken er in elk geval reikhalzend naar uit, vooral na het horen van eerste single Step By Step. Nieuwkomer Laur Joamets op gitaar geeft de band extra punch op plaat en podium. Eén van Amerika’s best bewaarde geheimen op muzikaal gebied staat vanavond in Enschede met nieuw materiaal en oude favorieten en dat geheim mag je voor de verandering wel eens doorvertellen.

Wanneer

17 oktober vanaf 21:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 17.75
Entree avondkassa€ 20.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245